Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még kiaknázatlan terület a nagyképernyős interaktív képfelület

Dotkom

Még kiaknázatlan terület a nagyképernyős interaktív képfelület

Közös fejlesztésbe kezd az Intel és az Omnicom.

Az Intel Corporation és a nemzetközi médiaügynökségeket tömörítő Omnicom Media Group (OMG) bejelentették, hogy közösen fejlesztik ki a „10 foot” vagy nagyképernyős hirdetés alapmintát az Intel Viiv technológián alapuló számítógépes kapcsolattal rendelkező televíziókon futó internetes reklámokhoz. A kezdeményezés összehozná a tartalomszolgáltatókat a hirdetőkkel a közönségprogramokban és speciális programokban egyaránt, interaktív, szélessávú, egyedi hirdetési megoldást kínálva nagyképernyős televíziós – „10 foot” – képfelületre.

A reklám-támogatott interaktív képfelület „10 foot” – nagyképernyős – környezetben lenyűgözőbb és magasabb szintű élményt biztosít. Az Intel viiv technológia számos gazdag és szórakoztató tartalmat nyújt a televízióknak az Interneten keresztül, és egyben alapjául szolgál egy interaktív és jól célzott hirdetésnek, mely a nappaliban látható. Egy ilyen környezet megalkotásához szükség van egy könnyen megismételhető, nagyképernyős felhasználói-interfész hirdetési alapminta kifejlesztésére és megtervezésére, mely egyben új üzleti lehetőséget kínál a hirdetők és a tartalomszolgáltatók számára.

A „10 foot” interaktív képfelület még kiaknázatlan terület, az ügyfelek személyes igényei, a hatékony hirdetés és a fogyasztók megnyerése tekintetében hatalmas potenciált jelent. A kezdeményezés alapja egyrészt az Intel azon stratégiai törekvése, hogy a technológia révén továbbfejlesszék a nagyképernyős – „10 foot” – élményt, másrészt pedig az OMG azon szaktudásán alapul, mellyel innovatív és kreatív reklám technikákat fejlesztenek ki. Az Intel és az OMG további partnereket keres, akikkel a mindenki számára elérhető szabványok terén információt cserélne és, melyek támogatnák az ipari együttműködést.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés