Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pollenmentes iroda

Dotkom

Pollenmentes iroda

LG légkondicionálókkal az allergia ellen!

A pollenallergia egyre súlyosabb, egészséget veszélyeztető tényezővé vált hazánkban. Az ebben szenvedő betegek száma becslések szerint eléri a kétmilliót.

Az allergia a szervezet védekező rendszerének (immunrendszer) kóros túlműködése. A betegség lényege, hogy a szervezet az egészségre ártalmatlan anyagokkal szemben is olyan válaszreakciót produkál, mintha azok az anyagok károsak lennének. Az allergiára való hajlam igazoltan öröklődik. Egyes vizsgálatok kimutatták, hogy azokban a családokban, ahol legalább az egyik vagy mindkét szülő allergiás a gyerekek is nagyobb valószínűséggel lesznek betegek. Emellett a környezeti hatások játszanak fontos szerepet az allergia kialakulásában.

Legfontosabbak azok az allergének, amelyek belégzés útján jutnak az orrba, vagy a hörgőkbe. Ezeket nem tudjuk elkerülni, csak a szervezetünket érő terhelést csökkenthetjük.
Ilyen – úgynevezett inhalatív allergének, – a házipor atka által kiválasztott anyagok, egyes állatok szőre (macska, kutya, tengerimalac, ló), penészgombák, illetve a virágpor (pollen).

Az LG Electronics légkondicionálóinak többségében egyedülálló, 12 fokozatú bio-enzimes szűrőkkel felszerelt NEO-Plasma légtisztító rendszert alkalmaz, mellyel otthonunkban, irodánkban, illetve munkahelyünkön perceken belül tiszta levegőt varázsolhatunk. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer hatásosan kiszűri a finom háztartási port, penészt, a különféle szagokat, élelmiszer-illatot, cigarettafüstöt, állati szőrt, házi atkákat, illetve polleneket. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat, így biztosít környezetünkben tiszta, friss levegőt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés