Connect with us

technokrata

Arkeia: professzionális backup megoldás a magyar piacon (is)

Dotkom

Arkeia: professzionális backup megoldás a magyar piacon (is)

Az Arkeia mentési megoldások magyarországi megjelenésével a hazai kis-és középvállalatok számára is elérhetővé vált az amerikai piacon már hírnevet szerzett, Linux szerverrel is megelégedő professzionális backup megoldás.

Az eredetileg francia alapítású, de az USA-ban befutott Arkeia Software adatmentő termékei júniustól a magyar piacon is elérhetők. A hír elsősorban a közepes méretű hazai cégek számára lehet örvendetes, hiszen az Arkeia szoftverei azon maroknyi professzionális megoldások közé tartoznak, melyek az ingyenes Linux operációs rendszert futtató szervereken is működnek. Utóbbi alkalmazása jelentősen csökkenti a megoldás bekerülési és üzemeltetési költségét. Ráadásul, a bevezető kampány idején az egyszerűbb hálózati igényeket kielégítő Arkeia Smartbackup most 50 Gbyte mentett adatmennyiségig szintén ingyenesen használható.

A hazai forgalmazást végző Zuriel 2007 végére a hazai mentési piac 8 százalékát szeretné magáénak tudni az Arkeia megoldásaival. A cég teljes körű terméktámogatást nyújt ügyfelei és viszonteladó partnerei számára egyaránt.

Az amerikai fejlesztésű Arkeia IT biztonságtechnikai szoftvercsalád magyarországi forgalmazásával a Zuriel egy új üzleti stratégia operatív végrehajtását kezdte meg, mely szerint az informatikai infrastruktúrákkal kapcsolatos rendszerintegrációs tevékenység mellett a jövőben szoftverdisztribúcióval is foglalkozni kíván.

Zuriel
A Zuriel az informatikai infrastruktúrák szakértője, a Magyar Outsource Szövetség egyik első tagja. Küldetése külső partnerként a legmagasabb szakmai elvárásoknak is megfelelő tervezési és üzemeltetési szolgáltatások nyújtása. Különösen nagy tapasztalatokkal rendelkezik magas biztonságú rendszerek építése, hálózati optimalizáció és web alapú alkalmazások üzemeltetése terén. Szerteágazó gyártói kapcsolatai révén mindig a legfrissebb technológiát kínálja ügyfeleinek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin