Connect with us

technokrata

Konica Minolta az európai színes irodai világ éllovasa

Dotkom

Konica Minolta az európai színes irodai világ éllovasa

A Konica Minolta már második éve a színes berendezések első számú gyártója és forgalmazója Európában.

Az Infosource¹ szerint a 2005. évi kereskedelmi adatok azt mutatják, hogy a Konica Minolta már második éve a színes berendezések első számú gyártója és forgalmazója Európában. Az eredmények azt is megerősítik, hogy a Konica Minolta továbbra is tartja vezető pozícióját a három legnagyobb európai piacon is: Franciaországban, Németországban és Nagy-Britanniában.

38,4%-os piaci részesedésével a színes irodai berendezések értékesítéséből, a Konica Minolta nagy erőt képez ebben a szektorban. A legszorosabban mögötte álló versenytárs mindössze 21,6%-os piaci részesedéssel dicsekedhet.

Ez a drámaian nagyszerű eredmény a Konica Minolta színes irodai berendezéseinek egész portfoliójának köszönhető, ami a ´magicolor´ asztali nyomtatótól a ´bizhub PRO´ preofesszionális nyomtatórendszerekig terjed. Ezek a színes rendszerek független szakértők által adományozott elismerések sokaságában is részesültek, és egyértelmű elismerést szereztek a minőség és a megbízhatóság tekintetében egyaránt. Az eredmények fenntartása érdekében a 2006. évi CeBIT kiállításon három új rendszerrel jelent meg a cég. A bizhub C300, a bizhub C352 és bizhub C352P készülékek bővítették a Konica Minolta kiváló minőségű és megbízható színes többfunkciós berendezéseinek átfogó rendszerét.

Olaf Lorenz, termékigazgató (General Manager Product Marketing Division) a cég legutóbbi eredmé-nyeiről azt mondta: „Ez csodálatos hír a cég számára és erősen hisszük, hogy a legkiválóbb színes berendezésekkel rendelkezünk a piacon, amit ezek a számok bizonyítanak a legjobban. Elképzeléseink szerint tovább dolgozunk az eredmények megtartásáért, a fejlesztés és a növekedés világos stratégiáját mindenkor szem előtt tartva.”


¹ Forrás: Infosource, irodatechnikai piac Nyugat-Európában, 2005 Infosource

Az InfoSource S.A. svájci magántulajdonú Piackutató Intézet, amely a világ 32 országában folytat kutatásokat. 1985-ben alapították azzal a szándékkal, hogy pontos és megbízható piaci információkat nyújtson, különleges módszertani ismérvek alapján, a szervezet azokra a piaci adatokra specializálódott, amelyek az irodai és telekommunikációs berendezések gyártásával foglalkozó iparágakat foglalja magába.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin