Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar cégek kerülhetnek a Europe´s 500 európai uniós listájára

Dotkom

Magyar cégek kerülhetnek a Europe´s 500 európai uniós listájára

Még egy hétig jelentkezhetnek a dinamikusan fejlődő vállalkozások.

Már több mint 20 magyar cég jelölte magát a legdinamikusabban fejlődő vállalkozások „Europe´s 500” páneurópai listájára. Az Entrepreneurs for Growth nevű európai uniós non-profit szervezet rangos listájára azok kerülnek majd fel, amelyek mind forgalmuk, mind alkalmazottaik számának növelésében jelentős eredményt értek el az elmúlt három évben. A vállalatok ingyenesen jelölhetik magukat, ennek végső határideje 2006. július 12. A listára először jelöltethetik magukat magyar cégek is.

Az 500-as listára felkerülő magyar vállalatokat a nemzetközi főtámogatók, a KPMG és a Microsoft hazai szinten is díjazza. A győzteseket a bécsi Hofburgban rendezett gála keretében hirdetik ki november 25-én.

A Microsoft magyarországi leányvállalatának marketingigazgatója, Deme Csaba egy rádióbeszélgetésben elmondta, hogy jelenleg legalább 800 potenciálisan jelölhető magyar vállalkozás tevékenykedik a hazai piacon. Ugyanitt, a másik főtámogató, a KPMG adótanácsadó partnere, László Csaba elmondta, hogy a listára való felkerülés óriási lehetőség lehet a kevésbé ismert, de jó eredményeket produkáló hazai vállalkozások számára, ugyanis amellett, hogy láthatóbbá teszi őket a média és az esetleges új ügyfelek számára, a Europe´s 500 lista Európa szerte elismert referenciát jelent.

A lista helyi támogató szervezetei között megtalálható az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), a Magyar Reklámszövetség (MRSZ), a Magyar Lapkiadók Egyesülete (MLE), továbbá a Budapesti Ipari és Kereskedelmi Kamara (BKIK) valamint a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés