Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megint duplázásra készül az Allied Telesis

Dotkom

Megint duplázásra készül az Allied Telesis

Marketingmaszlag helyett oktatás.

A hálózati eszközöket gyártó Allied Telesis (AT) disztribútori szerződést kötött az Asbis Magyarország Kft.-vel, így újabb speciális piaci szegmensben találkozhatnak a felhasználók és viszonteladók a japán cég termékeivel. Az AT ezzel a lépéssel a vállalati hálózatok terén terjeszkedik tovább, és idén várhatóan meghaladja az előre betervezett 200 százalékos forgalomnövekedést.

A hazai képviselet június 1-jén kötötte meg a disztribútori megállapodást a non-brand szerverek piacán 80 százalékos részesedéssel rendelkező disztribútorral, az Asbis Magyarország Kft.-vel.

„Az Asbis kereskedelmi filozófiája teljes mértékben illeszkedik a japán cég elveihez, mivel arra törekednek, hogy a viszonteladókat és kereskedőket valódi, megoldás-orientált oktatással képezzék ki, marketingömlengések nélkül” – hangsúlyozta Szuszkó László, az AT hazai képviseletének vezetője. „Cél, hogy a szerverekre és az azt kiszolgáló hálózati infrastruktúrára azonos, magas szintű tudást adjunk át, illetve olyan valós problémákra készítsük fel partnereinket, melyekkel a szerverek és IP hálózatok együttműködésének világában ténylegesen találkoznak” – szögezte le a vezető.

„Az első képzést már meg is tartottuk a cégnél. Azokat a vállalatokat igyekszünk megszólítani, amelyek magas minőségű, nagy megbízhatóságú technológiát keresnek költséghatékony konstrukcióban. Az idei évre tervezett forgalomnövekedést teljesíti az AT, s ezt szárnyalja majd valószínűleg túl az új disztribútor bekapcsolódásával” – tette hozzá Szuszkó.

Az új disztribútor a magyar IP-hálózati piacon jól kiegészíti az Ingram Microt, valamint a főként alközponti területen sikeresen tevékenykedő partnert, a Young B.T.S. Kft.-t. A két cég lengyelországi leányvállalatai közt már tavaly megköttetett a kereskedelmi megállapodás, így nem az ismeretlenbe vágnak a magyar képviseletek.

„Megvizsgáltuk a lengyelországi tapasztalatokat, illetve kutatást végeztünk partnereink körében, hogy milyen technológiai megoldásokat látnának szívesen. Ezek alapján biztos növekedést várunk az együttműködéstől. Az első lépéseket már meg is tettük, jelenleg a megfelelő partnerképzési struktúra véglegesítésén dolgozunk” – mondta el Görög Péter, az ASBIS ISA (information system architectures) értékesítési vezetője is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés