Connect with us

Hirdetés

technokrata

AXIS Disztribútor Konferencia 2006 – Mauriciuszon

Dotkom

AXIS Disztribútor Konferencia 2006 – Mauriciuszon

A szakmai programok mellett természetesen a kikapcsolódásra is volt idő.

Az AXIS Communications 2006 május 26-ától 30-áig tartotta meg kétévente sorra kerülő szokásos disztribútor konferenciáját. A rendezvényre ezúttal (is) egy csodálatos környezetben, Mauriciuszon került sor. Az Aspectis 2 fővel képviseltette magát a konferencián, ahol a világ minden tájáról összesereglettek az AXIS disztribútorok. A rendezvényen átadták a „Régió legjobb disztribútora” címeket, melyet a Kelet- és Közép Európai régióban az Aspectis nyert el.

A disztribútor konferenciára Európából, Ázsiából, Afrikából és Dél-Amerikából érkeztek az Axis helyi disztribútorai és az AXIS képviselői. Az Aspectis-t Bata Miklós és Laczkó Gábor képviselte. A résztvevők megismerkedhettek az AXIS elmúlt években elért kimagasló eredményeivel, az IP videó jelenlegi helyzetével és jövőjével, az AXIS stratégiájával és természetesen az új termékekkel, fejlesztésekkel.

Az ismeretek bővítése mellet a konferencia kiváló alkalom a személyes kapcsolatok ápolására, tapasztalatcserére. Hallhattunk előadásokat megvalósult projektekről, többek között a mauriciuszi repülőtéren, a Data Electronics Group-nál, vagy a Saks Fifth Avenue-nál megvalósult különböző célú, de tisztán IP alapokon nyugvó videó rendszerekről. A rendezvénynek a Legends Hotel adott otthont, amely csodálatos környezettel és – európai mércével mérve – kimagasló vendégszeretettel fogadta a konferencia résztvevőit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés