Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elisa: gyors adatátvitel, új szélessávú szolgáltatások

Dotkom

Elisa: gyors adatátvitel, új szélessávú szolgáltatások

Az Elisa a Siemens COM-ot választotta partneréül NG-szélessávú hálózatához.

Finnország vezető telekom-hálózat-üzemeltetője, az Elisa Corporation a Siemens COM-ot bízta meg egy következő generációs (NG) szélessávú hálózat megépítésével. Ebben a meglévő rézkábel-infrastruktúrán akár 100Mb/s átviteli sebesség is lehetséges lesz.

A Siemens a szerződés szerint az IP DSLAM (Digital Subscriber Line Access Multiplexer) Platformot fogja szállítani, megvalósítani és karbantartani. Ez ADSL2+ és VDSL2 szerinti összeköttetésekhez való Ethernet-technológián alapul. A gyors adatátvitel új szélessávú szolgáltatásokat alapoz meg, amelyek video-, adat- és hangátvitelt nyújtanak egyetlen szolgáltatás-csomagban.

A Siemens világszerte 15 millió DSL-portot szállított 2005-ben, és ezzel az egyik legnagyobb DSLAM-szállító a világon. Surpass Carrier Ethernet megoldása lehetővé teszi hálózat-üzemeltetőknek és szolgáltatóknak, hogy nagyon nagy sávszélességet igénylő szolgáltatásokat ajánlhassanak. A Siemens IP-DSLAM optimális átvitelt garantál „médiumtörés” nélkül, azaz a Carrier Ethernet átvitelt az „utolsó mérföldre” is kiterjeszti.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés