Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lenovo 3000 V100: az örökké úton levő üzletember társa

Dotkom

Lenovo 3000 V100: az örökké úton levő üzletember társa

A Lenovo bemutatta első szélesképernyős laptopját, a Lenovo 3000 V100-ast, amelyet azon kisvállalkozók számára fejlesztettek ki, akik sokat utaznak munkájuk során, ugyanakkor modern és nagyteljesítményű gépet keresnek.

A Lenovo Care eszközei gombnyomásra segítenek a legfontosabb feladatok megoldásában és a leggyakoribb alkalmazások rendszerezésében; számos hasznos programot egyesít:

– Egy gombos rendszer-helyreállítás, amely támogatja a felhasználót a problémák felismerésében, segítséget nyújt és helyrehozza a vírusok és egyéb káros programok okozta hibákat.
– Automatikus frissítés, amely program önállóan letölti és telepíti a kritikus frissítéseket a felhasználó által megadott időben.
– Könnyű kapcsolódás mind a vezetékes, mind vezeték nélküli hálózathoz, bárhol is jár a felhasználó, otthon vagy az irodában.

A V100-as Intel Core Duo processzorral kerül forgalomba, amely lehetővé teszi több szoftver (például üzleti alkalmazás és víruskereső) egyszerre történő hatékony futtatását. A V100-as kicsiny mérete ellenére rendelkezik integrált optikai meghajtóval, amellyel filmet nézhetünk, zenét hallgathatunk, vagy különféle szoftvereket telepíthetünk fel. A V100-as notebook emellett teljes körű kompatibilitást biztosít beépített 802.11 a/b/g vezetéknélküli LAN és 10/100 Ethernet portja, vagy egyes modellekben a beépített Bluetooth modul segítségével.

A Lenovo VibrantView monitortechnológiájának köszönhetően a képek élesek, kontrasztosak, a színmélység hatalmas és az effektív látószög is nagyobb a megszokottnál. A 12,1 colos képernyő 20%-kal több helyet jelent, ahol néggyel több táblázat-oszlop fér el, mint egy átlagos 12 colos kijelzőn. Ez nagyban megnöveli a videók, grafikonok és egyéb dokumentumok olvashatóságát és használhatóságát is. A VibrantView segítségével a videók és képek még kedvezőtlen fényviszonyok között is megtekinthetők. Mindezeken túl a V100-as a Lenovo teljes méretű billentyűzetével van felszerelve.

A V100-as 5 az 1-ben kártyaolvasóval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi digitális képek letöltését különféle memóriakártyákról, emellett 3 USB, illetve 1-1 FireWire és VGA porttal is el van látva. A beépített ujjlenyomat-olvasó egyes modellekben szintén megtalálható. A videokonferenciákon való részvétel is könnyen megoldható a V100-assal, köszönhetően a beépített mikrofonnak, sztereó hangszóróknak és az 1,3 megapixeles kamerának. Ezen túl mindegyik modell CD/DVD író-olvasóval, vagy DVD-íróval rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés