Connect with us

Hirdetés

technokrata

Árvízi segítségnyújtás a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinikának

Dotkom

Árvízi segítségnyújtás a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinikának

A T-Kábel Magyarország Kft. 1 millió forinttal támogatja a Klinikát a jövőbeli árvízveszélyre való felkészülésben.

A T-Kábel Magyarország Kft. munkatársai aggódva figyelték az árvízi híradásokat, hiszen a Tisza és a Körösök mentén sok Ügyfél él, és kolléga dolgozik. A szolgáltatási területek közül Szeged városa volt leginkább veszélyben, ezért a szegedi ügyfélszolgálati iroda vezetője segítségével a Társaság utánajárt, hogy hol tudna adományával segíteni. A választás a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinikára esett,

A Klinikát nem először támogatja a T-Kábel Magyarország Kft., a karácsony ajándékozás alkalmából már adományozott a Társaság 1,5 millió forintot, amit a koraszülött ellátásban használatos műszerpark fejlesztésére fordítottak. Akkor a helyszínen járt a T-Kábel vezérigazgatója, aki biztosította a Klinika képviselőjét, hogy a jövőben is kiemelt figyelemmel kísérik a koraszülött ellátás fejlődését.

A jelenleg felajánlott összeget a Klinika olyan szünetmentes áramforrások vásárlására használja fel, amelyekkel az esetleges árvíz okozta áramkimaradások esetén is biztosított az intenzív, illetve koraszülött osztályok áramellátása.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés