Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson a Netia szolgálatában

Dotkom

Az Ericsson a Netia szolgálatában

Az Ericssonnal írta alá a Netia a menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó szerződést.

A Netia lengyel szolgáltató és az Ericsson kizárólagos, öt évre szóló, menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó együttműködésbe kezd. A szerződés értelmében az Ericsson lesz a felelős a Netia vezetékes hálózatának menedzseléséért és a szolgáltatások biztosításáért a Netia ügyfelei számára.

Az Ericsson felel majd a jelenleg a Netia hálózatüzemeltetési osztálya és hálózat-nyilvántartó osztálya által ellátott üzemeltetési tevékenységekért. A hálózat tulajdonosa a Netia marad.

A menedzselt szolgáltatásokra vonatkozó megállapodás értelmében a Netia hálózati osztályain dolgozó 300 alkalmazott az Ericssonhoz kerül át.

A szerződés rugalmasságot nyújt a Netiának a távközlési hálózat fejlesztésében. A megállapodás lehetővé teszi a szolgáltató számára a földrajzi terjeszkedést anélkül, hogy növelnie kéne műszaki alkalmazottainak számát.

„Azért döntöttünk e menedzselt szolgáltatási együttműködés mellett, mert még inkább ügyfeleinkre szeretnénk összpontosítani figyelmünket” – nyilatkozta Paul Kearney, a Netia műszaki vezetője. „Bizonyos vagyok abban, hogy a megállapodás növeli majd a Netia versenyképességét a piacon. Azért választottuk az Ericssont, mert egyrészt globális tapasztalattal rendelkezik az összetett kihelyezési projektek menedzselésében, másrészt képes rugalmas együttműködési modell kialakítására” – szögezte le Paul Kearney.

„Ez a Lengyelországban aláírt legfontosabb menedzselt szolgáltatási szerződésünk. A szerződés révén a Netia csökkentheti működési költségeit, a Netia ügyfelei pedig csúcsminőségű szolgáltatást kapnak” – nyilatkozta Lars E. Svensson, a lengyelországi Ericsson-leányvállalat elnöke.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés