Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oracle: hosszú távú fejlesztési tervek

Dotkom

Oracle: hosszú távú fejlesztési tervek

A vállalat az Oracle Fusion Applications megjelenése után is továbbfejleszti meglévő termékvonalait.

Charles Phillips, az Oracle elnöke a napokban bejelentette, hogy a vállalat az Oracle Fusion Applications 2008-ra tervezett megjelenése mellett további hosszú távú tervet dolgozott ki a jelenlegi Oracle Alkalmazások továbbfejlesztése. Az Applications Unlimited nevű programjával az Oracle kötelezettséget vállal a JD Edwards, az Oracle, a PeopleSoft és a Siebel alkalmazások folyamatos fejlesztésére, és nagyobb bepillantást enged a termékfejlesztési útiterveibe.

„Az Oracle-nek immár 30 ezer ügyfele használja megelégedéssel a JD Edwards, az Oracle, a PeopleSoft és a Siebel alkalmazásokat. Ezek a termékek képviselik az üzleti alkalmazások legerősebb portfolióját a piacon, és az egyes ágazatok és földrajzi régiók igényeihez szabva különböző, kis- és nagyvállalatok számára kialakított verziókban érhetők el. A most tett bejelentéssel ügyfeleink kettős előnyhöz jutnak: egyrészt jobban hasznosíthatják meglévő alkalmazásaikat, amelyeket a későbbiekben is továbbfejlesztünk, másrészt pedig ingyenes frissítési lehetőséget biztosítunk a jövőbeni technológiára, amennyiben erre van szükségük” – nyilatkozta Phillips.

Az Oracle a későbbiekben is szorosan együttműködik majd az ügyfélkört reprezentáló tanácsadó testülettel és a felhasználói csoportokkal az Oracle Alkalmazások jelenlegi modulcsaládok új verzióinak és funkcióinak fejlesztése során. A fejlesztések részeként az Oracle Alkalmazásokat is új generációs funkciókkal vértezik fel, mint például az XML alapú kimutatáskészítés, illetve sokoldalú, ágazatspecifikus elemzések készítése.

„Senki számára nem lesz kötelező átállás vagy frissítés, a meglévő alkalmazások esetében pedig ügyfeleink továbbiakban is számíthatnak az Oracle egyedülálló, egész élettartamra kiterjedő támogatására” – mondta John Wooke, az Oracle alkalmazásfejlesztésért felelős első alelnöke.

Az Applications Unlimited program a következőket kínálja a PeopleSoft, a JD Edwards, a Siebel és az Oracle alkalmazások területén:
• Különböző termékverziók korlátok nélküli együttes használata;
• Az ügyfelek igényeire épülő termékfejlesztési útitervek;
• Külön fejlesztői csapatok;
• Nincs verziófrissítési kötelezettség.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés