Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezető oktató a NetAcademiánál

Dotkom

Új vezető oktató a NetAcademiánál

Új szakemberrel bővült a NetAcademia Oktatóközpont gárdája. Tóth László (35) a fejlesztői tanfolyamok vezető oktatójaként többek között az SQL programozás, a .NET, illetve az XML technológia alkalmazásába avatja be a résztvevőket.

Tóth László ezt megelőzően az Óbuda Önkormányzatnál, illetve az ANASCO Informatikai Kft.-nél külső informatikai tanácsadóként, illetve szoftverfejlesztési projektek vezetőjeként tevékenykedett. A könnyűipari főiskolán végzett szakember ezzel párhuzamosan 2000-től a Szoftver ABC-nél, 2001-től a Medirex Rt.-nél, majd 2003-tól a Dräeger-Medical Magyarország Kft.-nél dolgozott külsős rendszergazdaként. Tóth László rendelkezik a Microsoft, a Compaq valamint a HP által nemzetközileg elismert minősítésekkel.

Aktuálisan oktatott és szakértett témakörei a NetAcademiánál: SQL Server alapú fejlesztés, SQL optimalizálás, Webstore (Exchange 2000) programozás, Webfejlesztés, Desktop alkalmazásfejlesztés WinForms alapon, XML technológiák, Design Pattern-ek, programfejlesztési metodologikák, .NET Security, valamint egyéb .NET témakörök.

Tóth László szabadidejében szívesen járja a természetet, de szeret barkácsolni is: mostanában főleg gyermekjátékokat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés