Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure védelem a belga a2z szolgáltató ügyfeleinek

Dotkom

F-Secure védelem a belga a2z szolgáltató ügyfeleinek

Az F-Secure Corporation és a belga a2z szolgáltató Service Platform for Enterprises (vállalati szolgáltatásplatform) együttműködése értelmében a vállalat minden ügyfele automatikusan hozzájut az F-Secure Small Business Suite megoldáshoz, továbbá az a2z egy F-Secure Messaging Gateway X-Series készüléket is üzembe helyez a vállalati spam- és üzenetbiztonsági problémák kezelésére.

„Örülünk, hogy együttműködhetünk az a2z szolgáltatóval, mivel stratégiai szempontból nagyon jó partner a Service Platform for Enterprises megoldásunk alkalmazására, és kiválóan megfelel a kis- és közepes vállalatok elvárásainak. Rugalmas és átlátható üzleti modelljük tökéletesen illik az F-Secure üzleti ajánlataihoz, ezért bízunk a hosszú távú és eredményes együttműködésben. A megállapodás sikerét előre jelezte az öt országot felölelő próbaszolgáltatási időszak is” – mondta el Jimmy Ruokolainen, az F-Secure üzletfejlesztési igazgatója.

Az a2z azonnal használható ICT (Information and Communication Technology – információs és kommunikációs technológiai) szolgáltatáscsomagot kínál előfizetőinek, melynek része a telekommunikációs kapcsolat és a belső hálózati infrastruktúrák, szerverek, nyomtatók, fénymásolók, biztonsági eszközök és számítógépes hardverek, tűzfalak, telefonok és az azok üzemeltetéséhez kapcsolódó szolgáltatások.

„Az F-Secure által kínált Service Platform for Enterprises teljes mértékben megfelel technológiai elvárásainknak. Az F-Secure azonnal megértette üzleti modellünket, és egy nagyon rugalmas megoldást ajánlott, melynek lényege, hogy az a2z minden felhasználója után egy fix havi összeget fizet a finn vállalatnak. Ez a legjobb megoldás a Total ICT biztonsági csomagunk számára” – nyilatkozta Martin Govaert, az a2z műveleti igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés