Connect with us

technokrata

Cisco Díj a legjobbaknak

Dotkom

Cisco Díj a legjobbaknak

Idén 14 kategóriában díjazta legkiválóbb hazai partnereit a Cisco Systems.

A Cisco Systems Magyarország hatodik alkalommal adta át az Év Magyarországi Cisco Partnere díjat, amelyet 14 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez.

A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. A Cisco Partner Programok célja, hogy a viszonteladókat és minősített Cisco Partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, amely a hálózati megoldások piacán való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak Cisco megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, összetett hálózatok kiépítésében és a hálózatokra épülő üzleti, intézményi alkalmazások megvalósításában.

Az idei díjátadón először hirdettek győztest az Innovációs partner kategóriában. A hálózati technológiák egyre szélesebb körű alkalmazásával folyamatosan nő azon szolgáltatások és alkalmazások jelentősége, amelyek a hatékonyságnövelés új lehetőségei előtt nyitnak utat. A Cisco Systems világszerte keresi az együttműködést azokkal az innovatív helyi partnerekkel, akik a Cisco technológiáihoz kapcsolódó, előremutató, az ügyfelek speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztenek.

Az Év Innovációs Partnere az 1992-ben alapított TC&C Kft. A TC&C 10 fős hazai fejlesztő csapata a kezdetek óta foglalkozik az IP telefóniához kapcsolódó alkalmazás-fejlesztésekkel. Ügyfelei között egyaránt vannak magyarországi – például SAGEM, MOL Rt., ING Bank, ISC Hungária, CIB Bank, MTI, Ernst & Young – és külföldi – például Serbia BroadBand (Szerbia és Montenegró), ProCredit Bank (Bulgária), MBU (Horvátország), Schneider Trading (Nagy-Britannia) – cégek. A vállalat IP telefóniás megoldásai között megtalálhatók többek között az IP alapú videórögzítési rendszerek, az online tartalommegjelenítés, a beszélgetésrögzítés és a díjszámlálás. A TC&C emellett jelentős tapasztalatokkal rendelkezik IP Contact Centerek meglévő vállalatirányítási rendszerekhez illesztése terén.

A legmagasabb partneri kategória, azaz Az Év Gold Partnere díjazottja a KFKI-LNX Hálózatintegrációs Zrt. lett. A KFKI-LNX közel 11 éve a Cisco partnere, kiemelkedő ügyfél elégedettségi mutatókkal, továbbá jelentős szakértői bázissal és szakmai kompetenciával rendelkezik a hálózati technológiák, az IP telefónia és a hálózatbiztonsági megoldások terén.
„Az Év Szolgáltató Partnere kategóriában a Magyar Telekom végzett az első helyen, jövőbemutató lakossági, kis-, közép- és nagyvállalati megoldásainak köszönhetően. Az IT outsourcing és a menedzselt szolgáltatások fejlesztése és bevezetése terén elért sikereiért a T-Systems lett Az Év Nagyvállalati Megoldások Partnere. A T-Systems a Cisco CPN (Cisco Powered Network) partnereként az üzleti kommunikációs piacon olyan Cisco technológiára épülő, integrált hang- adat forgalmat és nagyfokú biztonságot nyújtó hálózati megoldásokat vezetett be, amelyekkel ügyfelei hatékonyabban működhetnek, belső erőforrásaikat mindinkább saját üzleti folyamataikra összpontosíthatják, miközben megtakarításokat érhetnek el a kommunikációs költségek terén.

Az Év Silver Partnere a Getronics Magyarország Kft. lett, kiemelkedő technológiai felkészültsége, az általa megvalósított projektek minősége, valamint szakmai kompetenciája elismeréseképpen.

Az Év Premier Partnere az Albacomp Rt., amely a KKV piacokon komoly szakmai kompetenciát épített ki és élen jár a kimondottan kis- és középvállalakozások számára fejlesztett termékek és megoldások piaci bevezetésében.

Az Év IP Kommunikációs Partnere kategória nyertese a BCN Rendszerház Kft., amely számos jelentős pénzintézet, gyártócég és önkormányzat esetében valósította meg az áttérést hagyományos alközponti rendszerekről Cisco IP telefóniára.

Az Év Hálózatbiztonsági Partnere díjat az S&T Magyarország Kft. nyerte el, a hálózatbiztonsági technológiák terén kiépített szakmai kompetenciája és az ügyfelek biztonsági tanácsadójaként végzett munkája elismeréseképpen.

Az Év Mobil Partnere a GNS Kft. lett. E cég valósította meg a SPAR áruházlánc 168 üzletre kiterjedő, az online árugazdálkodást lehetővé tevő vezeték nélküli hálózati projektjét.
Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere kategória díját a British Telecom Magyarország vehette át. Széleskörű szolgáltatói portfoliója mellett a BT kifejlesztette IP alapú BT Multimedia Contact Center megoldását, amely valamennyi kontakt-típust – legyen szó emailről, chatről, telefonhívásról vagy az ügyfélszolgálat számára hagyott hangposta-üzenetről – egységesen, webes integrációval képes kezelni.

Az Év Megoldás Partnere díjat a Hewlett Packard Magyarország Kft. nyerte, a Cisco Connected Real Estate koncepció és a HP által fejlesztett Buildog épületautomatizációs rendszer sikeres integrációjáért és implementációjáért.

A Kiemelkedő Ügyfél Elégedettség kategória nyertese – a tavalyi év sikerét megismételve – az elsősorban a pénzügyi szektorban tevékenykedő Conet Kft. A Conet elsődleges célja, hogy ügyfelei a lehető legjobban profitálhassanak technológiai beruházásaikból. Előremutató megoldásuk az OTP Bank székházában kiépített technológiai demoközpont, ahol a Cisco mobil elérési, IP Contact Center és video megoldásai egyaránt láthatóak.

Az Év Disztribútora az AlphaSonic Kft. lett, amely a Cisco Linksys divíziójának otthoni és kis irodai felhasználásra szánt termékeit forgalmazza. Az Alphasonic mindenekelőtt a Linksys márka és termékek piaci megismertetésében és a viszonteladói hálózat kiépítésében nyújtott kiemelkedő teljesítményéért vehette át az elismerést.

Az Év Viszonteladója díjat a SCI-Network Rt. kapta, elsősorban a kis- és középvállalati szektor kiemelkedő színvonalú, országos kiszolgálásáért. A SCI Network a kis- és középvállalati szektor mellett kiemelten foglalkozik a kisebb internetszolgáltatók és önkormányzatok hálózati igényeivel is.

A hazai partnerek a Közép-Kelet európai régióban is kiemelkedően szerepeltek. A kategóriájukban regionálisan is elnyert díjakat a március közepén az egyesült államokbeli San Diego-ban tartandó Partner Summit konferencián a BCN Rendszerház Kft., a Conet Kft., valamint a SCI-Network veheti át.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu