Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatták az Oracle PartnerNetwork (OPN) QuickStart Plus-t

Dotkom

Bemutatták az Oracle PartnerNetwork (OPN) QuickStart Plus-t

Az Oracle bejelentette új kezdeményezését a kis- és középvállalatok felé nyitó partnerei számára.

Az Oracle bejelentette az Oracle PartnerNetwork (OPN) QuickStart Plus programot azoknak az újonnan csatlakozó Oracle-viszonteladóknak és független szoftverszállítóknak, amelyek megoldásaikat az Oracle adatbáziskezelő és alkalmazásszerver Standard Edition One vagy Standard Edition verziójára fejlesztik.

Az Oracle hosszú távra kialakított kis- és középvállalati piaci stratégiája az EMEA régióban száz százalékban a közvetett értékesítésen alapul, így a cég bevételének fele partnerein keresztül folyik be. A QuickStart Plus célja segíteni az Oracle-t annak a partneri körnek a kiterjesztésében, amely a térség hatalmas és bővülő piacán a megoldások és szolgáltatások szállítására összpontosít.

Az OPN QuickStart Plus az OPN QuickStart sikerére épít. Ez utóbbi program már több mint 400 partnerrel büszkélkedhet a régióban, mióta 2004 szeptemberében bevezették. A következő hat hónapban az Oracle további 500 partnert kíván toborozni az OPN QuickStart Plus révén.

„Magyarországon az Oracle Partner Network összesen 170 tagot számlál, olyan cégeket, amelyek innovatív megoldásokat fejlesztenek Oracle szoftveren. A másfél éve indított OPN QuickStart segítségével a viszonteladók felvehették a kínálatukba a Standard Edition One termékváltozatokat, amelyekkel a hazai kis és középvállalatokat céloztuk meg” – mondta Hauk Péter, az Oracle Hungary Kft. partnerfejlesztési menedzsere. „A program eredményes volt az újonnan csatlakozó partnereink körében. Ennek a programnak a kiterjesztése a most bemutatott OPN Quickstart Plus, amely már nemcsak egy, hanem kétéves speciális státuszt jelent a jelképes regisztrációs díj fejében”.

Az OPN QuickStart Plus már kiterjed a független szoftverszállítókra és azokra a partnerekre is, amelyek a közepes nagyságú vállalkozásoknak szánt Standard Edition kiadást tervezik értékesíteni.

Az OPN QuickStartPlushoz társult partnerek számos, tevékenységüket segítő és ösztönző többletszolgáltatásban részesülnek. Az éves partneri tagsági díjért teljes hozzáférést kapnak az OPN partnerhálózat internetes szakértői központjához és technológiai képzési terveihez, értékesítési és marketingsegédleteihez és fejlesztői eszközkészleteihez, valamint az Oracle University ingyenes webes oktatási környezethez, és engedményben részesülhetnek az Oracle University tanfolyami jelentkezési díjaiból is. A kkv-piaccal foglalkozó bevezető szeminárium és értékesítési képzés, az üzletkötői premizálási program, a helyi kkv-értékesítési kampányokba való bekapcsolódás lehetősége, a versenytársak fejlesztői platformjáról való migrációk hatékonyabb támogatása és a kkv-k számára létrehozott tanácsadási központok és egyéb segédeszközök a jelentősebbek ezek közül.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés