Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Epicor az év vállalata

Dotkom

Az Epicor az év vállalata

Az Epicor döntős lett a Dél-Kalifornia szoftvertanácsa által hirdetett “Év vállalata” versenyben.

Dél-Kalifornia szoftvertanácsa (Software Council of Southern California) az Epicort nevezte meg a 2006-os Software Industry Awards verseny befutójaként az “Év vállalata” kategóriában. Az Epicor Software Corporation a középvállalati piacra fejlesztett ügyviteli rendszerek vezető szállítója.

Az idén 12. alkalommal meghirdetett Software Industry Awards verseny – amely az iparághoz kiemelten hozzájáruló egyének és vállalatok elismerésére, valamint a szoftverágazat folyamatos növekedésének és befolyásának dél-kaliforniai megmérettetésére szolgál, – több mint 8 ezer cégre és több tízezer tehetséges munkavállalóra terjed ki.

A szoftvertanács 2005-ben az Epicornak adta az “Év vállalata” elismerést. A díjat az a dél-kaliforniai központú, legalább három éve működő szoftvercég kaphatja, amely a legnagyobb összesített pontszámot gyűjti az eladások/bevételek növekedése, a csapatépítés, a termékekkel kapcsolatos innovációs tevékenység, a dél-kaliforniai technológiai ágazatra gyakorolt pozitív hatás, valamint az ágazati kereskedelmi szervezetekben, szoftveripari törvénykezési tevékenységben és egyéb polgári és közösségi szervezetekben való részvétel értékelése alapján.

A 2006-os díjak egy vacsorával egybekötött gálaest keretében kerülnek átadásra 2006. március 8-án Los Angelesben, a patinás Millennium Biltmore Hotelben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés