Connect with us

technokrata

Albacomp: továbbfejlesztett védelem a levelezőszervereknek

Dotkom

Albacomp: továbbfejlesztett védelem a levelezőszervereknek

Az idén 20 éves Albacomp Rt. továbbfejlesztette az UHU Linux Kft.-vel közösen kifejlesztett, vállalati levelező szerverek védelmét szolgáló integrált hardver- és szoftver megoldását, a Styx Mail Filtert.

Az új Styx Professional család a CA-val kötött stratégiai partnerségi megállapodás értelmében CA keresőmotorral működik. A megállapodás értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti, IT-biztonság felügyeleti és adattárolás felügyeleti termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét is ellátja.

A CA keresőmotort használó második generációs Styx Professional család a korábbi Styx verziókat váltja fel, és több változatban – 21-150, 150-500 és 500+ felhasználószámú verziókban – érhető el. A Styx Professional egyaránt lefedi a kis vállalkozások, illetve az országos hálózattal rendelkező nagyvállalkozások, intézmények igényeit is: a termékcsalád a felhasználó vállalat méretétől függetlenül minimálisra csökkenti a vírusok és a levélszemét által okozott közvetlen és közvetett kárt. A Styx Professional család elérhető a központi közbeszerzés keretei közt, így a központi költségvetésből gazdálkodó szervezetek is egyszerűen megrendelhetik.

„A CA-val kötött partnermegállapodásunk fontos része az IT-biztonsági stratégiánknak, ugyanis a CA termékei hiánypótlóak az Albacomp portfóliójában. A CA termékei – az adatmentéstől a vírusvédelmen át a desktop-, szerver-, alkalmazás- és szolgáltatás-felügyeleti megoldásokig – minden IT-infrastruktúra üzemeltetési feladatra megoldást kínálnak, így az Albacomp egyetlen gyártó termékeivel szinte az összes IT-üzemeltetési kérdésre választ tud adni” – mondta el Szajkó György, az Albacomp Rt. műszaki vezérigazgató-helyettese.

A CA-val kötött megállapodás értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti, IT-biztonság felügyeleti és adattárolás felügyeleti termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét látja el. Az Albacomp egyúttal megszerezte a CA legmagasabb szintű, Premier Enterprise Solution Provider Partner minősítését is.

„Együttműködésünk az Albacomp Rt.-vel távolról sem korlátozódik csupán a kormányzati szférára, illetve az IT-biztonsági termékkörre. Jó példa erre, hogy a CA az idén ősszel megjelent magyar nyelvű termékeinek támogatásai kapcsán az Albacomppal kötött alvállalkozói megállapodást. Az Albacomp szakembereinek magas szintű felkészültsége a garancia arra, hogy a CA széleskörű magyarországi felhasználói bázisa professzionális terméktámogatásban részesül” – mondta el Meleghegyi Tamás József, a CA kiemelt ügyfelekért felelős kereskedelmi managere.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu