Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Epicor iScala új, kibővített funkcióinak köszönhetően jelentősen nőtt a termék értékesítése

Dotkom

Az Epicor iScala új, kibővített funkcióinak köszönhetően jelentősen nőtt a termék értékesítése

Az Epicor Software Corporation bejelentette, hogy az Epicor iScala 2.2 elismertsége világszerte egyre nő, használata számos vállalattípus körében elterjedt. A cég a felhasználók folyamatosan megújuló igényeit mind jobban kiszolgáló új fejlesztésekről és kibővített termékfunkciókról számolt be.

Az Epicor iScala ügyviteli rendszer teljes körű üzletviteli funkcionalitást kínál. Az Epicor iScala 2.2 rendszert olyan globális piacvezető vállalatok választották üzletvitelük automatizálására mint a moszkvai Grand Hotel Marriott, az Ilim Pulp Corporation, az Arabi Enertech K.S.C., a Packard Electric Systems/Samara Cable Company, a Cavotec és a Spühl AG.

Az 1877-ben alapított Spühl AG gépgyártó vállalat székhelye Svájc keleti részén található. 1998-ban indították el azt a kiemelt projektet, amelynek feladata az üzleti folyamatok átalakítása és jövedelmezőbbé tétele volt. Az üzleti folyamatok támogatására a Spühl AG egy új ERP- és gyártási szoftvermegoldást implementált. Az azóta sikeresen megvalósított új üzleti struktúrában a Spühl AG már az Epicor iScala 2.2 verzióját, és az új vizuális gyártási eszközöket használja üzleti elképzelései támogatására. Ennek az integrált megoldásnak a telepítésével a Spühl messze túlteljesítette eredeti terveit, 30 százalékos termelékenységnövekedést ért el, ugyanakkor 50 százalékkal gyorsabban juttatja el a megrendelt árukat vásárlóinak, mindezt a működési költségek 30 százalékos csökkentése mellett.

Az iScala 2.2 előnyeit kihasználó egyik további vállalat a Cavotec Group, amely az innovatív mobil tápegységek vezető globális szállítója és tervezője. A cégnek hét gyára működik Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Svédországban. Ezek mellett 24 kereskedelmi és szolgáltató vállalattal is rendelkezik, így a Cavotec Group öt kontinens több mint 30 országában van jelen.

„Az Epicor jelentős mértékben felgyorsította üzleti folyamatainkat” – mondta el Leena Essén, a Cavotec pénzügyi főigazgatója. „Az iScala 2.2-re való átállás támogatja üzleti folyamataink konszolidálását és egyszerűsítését, amely a lokális üzletvitel és ügyfeleink érdekét is szolgálják.”

Új és továbbfejlesztett termékfunkciók
A felhasználói igényekre reagálva az Epicor nemrégiben bemutatta az iScala 2.2 megoldás kibővített funkcionalitását. Az új funkciók közé tartozik a beszerzés-felügyelet a raktárkezelés támogatásához, amely a teljes folyamatot felügyeli a jóváhagyástól a teljesítésig. Az új központi készletkezelési funkciók segítségével a kereskedelmi kirendeltségek megtekinthetik a helyi és központi raktárakat a raktárkészlettel kapcsolatos helyzet felbecslésére; láthatják például a raktáron lévő termékek egyenlegét, az ismert raktározási terveket és a megígérhetőségi állapotot. Mindez lehetőséget ad arra, hogy a vállalatok a vásárlói igények kielégítésére koncentráljanak és egyidejűleg csökkentsék a raktárkészleteket. A rendszer új biztonsági protokollok köré épülő naplózási lehetőségekkel egészült ki a vállalatirányítási igényeket kielégítő továbbfejlesztett eseménynaplók biztosítása érdekében. Az Epicor iScala 2.2 új anyagjegyzék-konfiguráló funkcióval és szállítóilánc-kezelési fejlesztésekkel is rendelkezik; ilyen például a készlet-foglalás, illetve a készletértékelés elemek vagy raktári modulok szerint.

A szervizinformációk és az iScala CRM integrálása módot ad a vásárlóknak arra, hogy figyelemmel kísérjék a szerviz- és kereskedelmi információkat, valamint a megrendeléseket. További funkcionális bővítések történtek az iScala Service Management, Contract Management és Asset Management modulok esetében is.

A rendszer a vendéglátóipari vállalatokat érintő új funkciókkal is bővült, de kiterjedtebb támogatást kaptak a gyógyszervegyészeti és ipari termelés területei is. Az Epicor iScala globális használhatóságát tovább erősítik a legtöbb dél-amerikai ország helyi jogi és pénzügyi szabályozását figyelembe vevő honosítási funkciók. További fejlesztések történtek a német, osztrák, svéd, orosz és thaiföldi honosítás terén is.

„Az Epicor Scala vásárlói több mint húsz éve számíthatnak rendszeresen értékes fejlesztésekre és funkcióbővítésekre” – mondta Steve Humble, az Epicor iScala megoldások vezető termékértékesítési igazgatója. „Az új Epicor iScala 2.2 funkciók jobb konfigurálhatóságot és funkcionalitást kínálnak, segítenek a vásárlóknak a műveleti hatékonyság és a piaci vezető szerep elérésében.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés