Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Powerbook modellek, nagyobb felbontású képernyőkkel

Dotkom

Új Powerbook modellek, nagyobb felbontású képernyőkkel

Az Apple nagyobb felbontású TFT képernyőkkel és még nagyobb kapacitású akkumulátorokkal szerelte fel a PowerBook G4 termékcsalád 15 és 17˝-es modelljeit, valamint csökkentette a 12˝-es változat árát, mely már alapkiépítésben is SuperDrive meghajtót tartalmaz.

Az új 17˝-es modell képernyője 1680×1050 képpont natív felbontást kínál, mely a korábbi változathoz képest 36%-os növekedést jelent, míg a 15˝-es modell képernyő-felbontása 26%-kal, 1.440×960 képpontra nőtt. Az új képernyők fényereje is nőtt (a 17˝-es modell esetében 46%-kal) ez tovább javítja olvashatóságukat. Az új 15 és 17˝-es modellek akkumulátor-kapacitása is emelkedett: tipikus felhasználási körülmények között akár egy órával.

Az új PowerBook termékcsalád három modellből áll: az 1,5 GHz-es 12˝-es PowerBook
G4 már alapkiépítésben 8X SuperDrive meghajtót tartalmaz, rendkívül kedvező áron. Az 1,67 GHz-es új 15 és 17˝-es két modell pedig az Apple 30˝-es Cinema HD Display képernyőjét is támogató, 128 MByte dedikált tárral felfegyverzett ATI Mobility Radeon 9700 grafikus kártyát és kétrétegű 8X SuperDrive meghajtót tartalmaznak.

Minden új PowerBook modell beépített Bluetooth 2.0+EDR és 54 Mbps sávszélességű, IEEE 802.11g szabvány szerinti AirPort Extreme illesztőket tartalmaz; valamint pörgetésre is alkalmas ujjkövetőt és az Apple szabadalmi eljárás alatt álló Sudden Motion Sensor technológiáját. Minden új PowerBook előre telepítve tartalmazza a Mac OS X 10.4 ˝Tiger˝ operációs rendszert és a többszörösen díjnyertes iLife ´05 digitális életstílus programcsomagját is.

Az új PowerBook modellek már előrendelhetők az Apple viszonteladóknál.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés