Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elismerés a McAfee Anti-Spyware Enterprise-nak

Dotkom

Elismerés a McAfee Anti-Spyware Enterprise-nak

A McAfee Anti-Spyware Enterprise alkalmazása elnyerte a West Coast Labs Checkmark tanúsítványát kémszoftver ellenes védelem kategóriában. A McAfee alkalmazása a minták 100%-át észlelte a tesztelés során, így megfelelt a szigorú teszt követelményeinek.

A McAfee Anti-Spyware Enterprise pásztáz és blokkol, hogy azonosítsa, megakadályozza, vagy biztonságosan eltávolítsa a nem kívánt programokat (PUP-ok), mint például a kémszoftvereket, adware-eket, key-loggereket, cookie-kat, remote-control programokat, beleértve a Windows rendszerleíró adatbázisát is, és minden más területeket, ahol a nem kívánt programok töredékeket hagyhatnak hátra. A Checkmark Kémsoftware Tanúsítvány megerősíti a végső felhasználót afelől, hogy a McAfee Anti-Spyware Enterprise megfelel a szabványoknak, és hatékonyan blokkolja a kémszoftvereket.

„Ma már számos kémszoftver ellenes applikáció közül lehet választani, ezért fontos, hogy legyen egy olyan technikai szabvány, amely segíti a végső felhasználót a biztonságos és megbízható alkalmazások kiválasztásában” – mondta Jon Stearn, a West Coast Labs műszaki igazgatója. „A McAfee terméke eredményesen blokkolta a Laboratórium próba sorozat kémszoftvereinek 100%-át, amely számos valódi program mintát is tartalmaz.”

„A McAfee az Amerikában, Európában és Ázsiában is standardnak számító Checkmark Tanúsítványt választotta annak igazolására, amit elért”– mondta Steve Crutchfield, termékmarketing-igazgató. „A West Coast Labs által közzétett magas szabványoknak való megfelelés által a McAfee ügyfelei szerte a világon ellenőrizni tudják, hogy a megoldás elérte a megbízható teljesítési szintet – biztosítva őket arról, hogy védve vannak a nem kívánt programoktól, amelyek megkísérlik a rendszereikbe való behatolást.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés