Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tábla PC-n töri a fejét az Apple?

Dotkom

Tábla PC-n töri a fejét az Apple?

Az Ipoddal „bankot robbantó” vállalat végre fellendíti a PC-s környezetben még mindig nem elég vonzó tábla PC-k területét?

A The Inquirer nevű online IT-bulvárlap beszámolója szerint a hónap tizedik napján olyan szabadalmi bejegyzéseket rögzítettek az Egyesült Államokban, melyek arra utalnak, hogy az Apple tábla PC-t kíván kifejleszteni, forgalomba hozni. A bárki számára hozzáférhető dokumentumban „elektronikus eszköz” néven illetett fejlesztésre vonatkozó igényeket már tavaly bejelentette a vállalat, de csak a minap kaptak rá hivatalosan is szabadalmi oltalmat.

A leírás szerint a készülék érintőképernyővel rendelkezik, illetve a portokat a ház oldalán lehet megtalálni, csakúgy, mint az x86-os tábla PC-k esetében. Persze az még koránt sem biztos, hogy ebből valóban egy Mac-es tábla PC lesz. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a már létező tábla PC-k nem igazán arattak osztatlan sikert, aminek egyrészt az alacsony teljesítményük, másrészt a magas áruk az oka, ráadásul nem is használhatók feltétel nélkül mindarra, amire kitalálták.

Vajon az Apple megismétli ebben a szegmensben ugyanazt, amit az Ipodok terén tett? Ez egyelőre még a jövő zenéje.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés