Connect with us

Hirdetés

technokrata

A magyar disztribútor üdvözli az Adobe-Macromedia fúziót

Dotkom

A magyar disztribútor üdvözli az Adobe-Macromedia fúziót

Az egyesülés további szinergiát hoz a két cég piacvezető termékeinek együttműködésébe.

A Trans-Europe Kft. – az Adobe és a Macromedia szoftverházak magyarországi disztribútora – örömmel üdvözli a bejelentett egyesülés hírét, és felkészülten várja őszre tervezett végleges létrejöttét.

„Cégünk már 1995-ben látta, hogy az Adobe és Macromedia szoftverek (a néhány terméknél meglévő konkurencia ellenére) inkább kiegészítik egymást, mintsem hogy versenyezzenek. Ügyfeleinknél egyszerre megtalálhatók az Adobe piacvezető grafikai, DTP-s megoldásai, valamint a Macromedia webes szoftverei. Reményeink szerint ez az egyesülés további szinergiát hoz a két cég piacvezető termékeinek együttműködésébe, és lehetőséget biztosít új, innovatív megoldások kifejlesztésére. A fúzió nem titkolt célja a világszerte szabványként elfogadott PDF alapú dokumentumkezelő megoldások, és a szintén piacvezető Flash alapú tartalomszolgáltatás további integrálása, és e vezető technológiákon alapuló fejlesztések további terjesztése, nemcsak asztali, hanem mobil eszközök számára is.“ – mondta Kafka György a sajtóbejelentés hírére reagálva.

„Az új, integrált szoftvermegoldások a dokumentumkezeléstől a képfeldolgozáson át az audio-video és internetes multimédiatartalom fejlesztéséig mostantól egy összehangolt fejlesztői gárda kezében lesznek. Bár jelenleg nincs pontos információnk az egyesült cég jövőbeni termékkínálatáról, mégis úgy gondoljuk, hogy mindkét cég húzó alkalmazásai továbbra is a piacon maradnak.“ – tette hozzá.

Bár a sajtóbejelentés időzítése nem volt előre látható, az egyesülés hírére a Trans-Europe Kft. elindította megújult szoftverportálját, amelyen a két említett szoftverfejlesztő cég összes szoftverének leírásán túl kibővített hírtartalom és megújult szerkezet várja a látogatókat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés