Connect with us

Hirdetés

technokrata

A KFKI ISYS a legdinamikusabban növekvő Microsoft Navision partner

Dotkom

A KFKI ISYS a legdinamikusabban növekvő Microsoft Navision partner

A KFKI ISYS Informatikai Kft. 2004-es teljesítménye alapján a Microsoft Magyarország legdinamikusabban növekvő Navision partnere lett, növekedése a legnagyobb volt, mind százalékban, mind abszolút értékben.

A KFKI ISYS Informatikai Kft. bejelentette, hogy új partnerként már 2004 folyamán a 3. legnagyobb licenc árbevételt teljesítette, emellett a második félévben az új projekteket tekintve a legnagyobb licenc árbevételt érte el és így a cég a legdinamikusabban növekvő Navision partnere lett a Microsoft Magyarország vállalatnak 2004-ben.

„Örülök, hogy a 29 Navision partner közül a KFKI ISYS teljesített legjobban. Az, hogy megkaptuk a Microsoft Magyarország kitüntető díját, megerősítette bennem az érzést, hogy jól végezzük munkánkat. Munkatársaink teljes mértékben elkötelezettek az ERP piac felé, amely nagyban segíti céljaink elérését. Ezen felül meggyőződésem, hogy a termék valóban az egyéni igényekhez igazítható, megfelelő ár-érték aránnyal és magas funkcionalitással rendelkezik.” – mondta Tusor Tibor a KFKI ISYS ügyvezető igazgatója.

Olyan vállalatok igazították üzletmenetüket a rendszerhez a KFKI ISYS által, mint a BCS Hungary, az E.U.R.O. – Top-Hits Magyarország Kft., a Fer-vill Kft., a Fővárosi Csarnok és Piac Igazgatóság, az Ignus Kft. és a SOLVO Rt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés