Connect with us

Hirdetés

technokrata

MicroStrategy 8: integrált jelentéskészítés, elemzés és folyamatos teljesítményfigyelés

Dotkom

MicroStrategy 8: integrált jelentéskészítés, elemzés és folyamatos teljesítményfigyelés

A MicroStrategy megjelentette az új, következő-generációs Üzleti Intelligencia technológiát, a MicroStrategy 8-at, mely az integrált jelentéskészítést, elemzést és a folyamatos teljesítményfigyelést egyaránt tartalmazza.

A MicroStrategy Inc. közzétette, hogy a MicroStrategy 8 kiadásával egy olyan új Üzleti Intelligencia (Business Intelligence – BI) technológiát alkotott, mely egy BI platformon belül integrálja a vállalati jelentéskészítést, elemzést és a folyamatos vállalati teljesítményfigyelést. Az innovatív, még könnyedebb használat és a több mint 2.000 fejlesztés által a MicroStrategy 8 az üzleti felhasználók szélesebb köre számára teszi lehetővé még több vállalati adathoz való hozzáférést a jobb üzleti döntések meghozatala érdekében.

A MicroStrategy 8-cal a vállalatoknak nincs többé szükségük különböző szállítóktól származó termékekre, hogy egyaránt végezhessenek jelentéskészítést, elemzést és teljesítmény-figyelést. A skálázható architektúra és a közös metaadatbázis lehetővé teszi, hogy a felhasználók a dashboardokból és scorecardokból zökkenőmentesen juthassanak el a részletes jelentésekhez és elemzésekhez anélkül, hogy rákényszerülnének összetett BI eszközök és különböző interfészek használatára. A MicroStrategy 8 újjáalkotott Web felülete az Üzleti Intelligenciát minden eddiginél közelebb hozza az átlag üzleti felhasználóhoz.

Ezenfelül a MicroStrategy 8 kiszélesítette adatforrásainak univerzumát is, hogy az üzleti felhasználók még egyszerűbben hozzáférhessenek a jelentések és elemzések elkészítéséhez szükséges adatokhoz, a vállalat minden szintjén. Maguk a felhasználók közvetlenül is lekérdezhetik a pénzügyi, HR, készletgazdálkodási és egyéb, operációs rendszerekben tárolt adatokat anélkül, hogy az adatok először vagy az adatpiacra, vagy adatkockákba kerülnének. A MicroStrategy közvetlen hozzáférést biztosít az SAP BW-ben tárolt adatokhoz is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés