Connect with us

Hirdetés

technokrata

3Com: új e-mail tűzfal

Dotkom

3Com: új e-mail tűzfal

A 3Com bejelentette, hogy a BorderWare motorral szerelt új 3Com Email Firewall rendszer jelentősen csökkenti az e-mailek által kiváltott támadások, például vírusok és tolakodó e-mailek növekvő problémáját.

A 3Com Email Firewall egy toronyba szervezhető, cél operációs rendszerrel ellátott készülék, amely az e-mail szerver előtt kap helyet, és a teljes bejövő és kimenő e-mail forgalmat megvizsgálja. Mivel az új e-mail tűzfal a bejövő és a kimenő forgalom tartalmát is leellenőrzi, a kis- és középvállalkozások hatékonyabban tudják szabályozni a bizalmas információk megosztását, megakadályozva, hogy a szellemi tulajdont e-mailen továbbítsák, illetve tiltani bizonyos file-típusok (például MP3 vagy VB parancsállományok) elküldését vagy fogadását.

Az új 3Com termék egy olyan „héj“ megoldás, amely átfogó védelmet nyújt, és a maximális biztonsági szint fenntartása mellett minimális adminisztrációt igényel. Tartalmazza a BorderWare cég technológiáját is. Felhasználó alapú licence rugalmasan skálázható a későbbi alkalmazotti szám bővülésnek megfelelően. A SecurityConnection frissítő funkció folyamatosan naprakészen tartja a rendszer vírus és SPAM detektorát.

A 3Com Email Firewall tulajdonságai
• varázsló által irányított konfiguráció, amely egy általános irodai hálózati ismeretekkel rendelkező felhasználó számára is perceken belüli telepítést és működtetést tesz lehetővé
• beépített tolakodó e-mail (SPAM) elleni védelem
• beépített Kaspersky alapú vírus elleni védelem, amely virtuálisan véd minden polimorf vagy önkódoló vírussal szemben; Windows 9x-re, Windows NT-re, UNIX-ra, OS/2-re készült vírusokhoz, férgekhez, trójai programokhoz stb.
• tartalom és csatolt file-ok ellenőrzése
• magas színvonalú tűzfalbiztonság vegyes fenyegetésekkel szemben; védelem szolgáltatás megtagadásra (DoS, DdoS támadás), puffer túlcsordulásra irányuló támadások ellen
• teljes körű jelentés és audit
• magas színvonalú adminisztrációs képességek
• folyamatos SecurityConnection frissítés szolgáltatás



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés