Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon PIXMA termékek piaci bejelentése két aranyérmet nyert az ITMA díjai közül

Dotkom

A Canon PIXMA termékek piaci bejelentése két aranyérmet nyert az ITMA díjai közül

Az ITMA díjaival a vállalati eseményeket értékeli kereskedelmi teljesítményük és sikerük alapján.

A Canon a PIXMA nyomtatók és multifunkciós eszközök 2004. júniusában Cannes-ban tartott piaci bejelentésével az ITMA (The Incentive Travel & Meetings Association) két aranyérmét nyerte el: első helyre került a Legjobb Termék Bejelentés (Best Product Launch) és a Legjobb Tartós Fogyasztási Cikkek és Technológia (Best Consumer Durables and Technology) kategóriában is.

Az ITMA díjaival a vállalati eseményeket értékeli kereskedelmi teljesítményük és sikerük alapján, a győzteseknek számos bírálati szempontnak kell megfelelni, beleértve a kreativitást, a logisztikát és a hasznosságot. A Canon PIXMA bejelentésének mindkét kategóriában volt néhány kemény vetélytársa, a Legjobb Termék Bejelentés kategóriában többek között a Land Rover & Renault F1, a Legjobb Tartós Fogyasztási Cikkek és Technológia kategóriában pedig a T-Mobile, az Orange és a Motorola.

A Canon új PIXMA személyi fotónyomtató és multifunkciós sorozatára a modern és elegáns megjelenés jellemző, a gyors, fotólabor minőségű vagy azt meghaladó fotónyomtatás, továbbá az, hogy a sorozat tagjai az elsők a 2 pikoliteres vagy kisebb tintacseppek alkalmazásában. A Canon az Egyesült Királyság-beli székhelyű TFI Group céget bízta meg az új almárka piaci bejelentésében való közreműködéssel – a fő célja egy olyan nagyhatású médiaesemény megszervezése volt, amely maximálisan magára vonja a sajtó figyelmét, biztosítja a márka magas szintű ismertségét és jelentős sajtóvisszhangot vált ki.

A 2004. júniusában Cannes-ban tartott rendezvényen több mint 500 résztvevő volt jelen, az esemény helyszínei közé tartozott Pierre Cardin otthona a Palais Bulles, – ezt a pompás helyszínt az élvonalbeli berendezése miatt választották ki, összekötve a PIXMA bejelentés hatásos tervezési üzenetével, – valamint a Noga Hilton szálloda és Cannes híres tengerparti sétánya.

Az eseményt követően a Canon nyomtatók sajtóvisszhangja 17-ről 42 százalékra emelkedett, az otthoni nyomtatók teljes sajtóvisszhangjához viszonyítva. A PIXMA bejelentésért a TFI-nek két aranyérmet odaítélő ITMA bírái kiemelték, hogy különösen jó benyomást tett rájuk az esemény fantáziadús rendezése, és az a módszer, ahogyan a bonyolult logisztikai feladatot megoldották.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés