Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro: újonnan kinevezett EMEA alelnök

Dotkom

Trend Micro: újonnan kinevezett EMEA alelnök

Ügyfél-, és partnerközpontú szolgáltatásfejlesztés a Trend Micro újonnan kinevezett EMEA alelnökétől.

A Trend Micro bejelentette Bernard Girbal kinevezését az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) értékesítési és marketing alelnökévé. Bernard az Art Technology Group Inc (ATG) cégtől érkezik a Trend Microhoz. Korábbi munkahelyén a nemzetközi tevékenység alelnöki és ügyvezetői pozícióját töltötte be.

„Az EMEA régió rendkívül fontos a Trend Micro számára. Bernard Girbal rengeteg tapasztalattal gazdagítja a vállalatot, mely tapasztalat nagy mértékben segíteni fogja a Trend Micro folyamatos növekedését és fejlődését ebben a régióban.” – nyilatkozta Raimund Genes, a Trend Micro európai tevékenységének elnöke.

Bernard Girbal a Trend Micro párizsi irodájában dolgozik majd, és ideje legnagyobb részében a Trend Micro EMEA stratégiai fejlesztésével foglalkozik. A Trend Micro előtt Girbal számos pozíciót töltött be, többek között a Nuera Communications EMEA alelnöki, a Candle EMEA alelnöki és ügyvezetői, valamint a 3Com/Chipcom és Hewlett Packard különböző vezetői tisztségeit.

Bernard Girbal így vélekedik kinevezéséről: „Különösen érdekes időszakban csatlakozom a Trend Microhoz. A technológiai fejlesztések és a jövőbe mutató gondolkodásmód komoly hírnevet szerzett már a cégnek. A Trend Micro eddig is nagy hangsúlyt helyezett ügyfeleinek egyre jobb kiszolgálására, és szándékaim szerint az EMEA csapatok fejlesztését is a folyamatos növekedés irányába vezetjük majd, még fokozottabban odafigyelve az ügyfelekre és értékesítési partnerekre.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés