Connect with us

Hirdetés

technokrata

DNV Magyarország: egyre több regionális megbízás

Dotkom

DNV Magyarország: egyre több regionális megbízás

Az ING Bank Magyarországon elsőként rendelt információbiztonsági, ISO 15 000-es tanúsítást hitelkártyával rendelkező ügyfelei személyes adatainak védelmében.

Regionális, hét közép- és kelet-európai országra kiterjedő megállapodást kötött a DNV Magyarországgal az Astra Zeneca International vállalat. A tanúsítási üzletágat nemzetközileg meghatározó norvég Det Norske Veritas (DNV) hazai leányvállalata Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában és Oroszországban végzi el az Astra Zeneca gyógyszerkipróbálással kapcsolatos eljárásainak tanúsítását.

A DNV magyarországi szakembereinek teljesítménye iránt a régióban fokozott érdeklődés nyilvánul meg: a világ legnagyobb irattárolási és dokumentum-menedzsmenttel foglalkozó vállalata, a Docu Guard/Iron Mountain Csoport is a hazai DNV-t bízta meg ausztriai, csehországi, szlovákiai, lengyelországi, magyarországi és romániai vállalatainak ISO 9000-es tanúsításával.

A belföldi megbízások tekintetében is jelentősen növekedett 2004-ben a DNV Magyarország. Tíz százalékkal növelte ügyfeleinek számát, és 15 százalékos piaci részesedést ért el 2004-ben. 1400 közép- és nagyvállalati megbízójával a cég a Magyarországon működő nemzetközi tanúsító vállalatok rangsorában megerősítette második helyezését. Egyik legújabb megbízója az ING Bank, amely Magyarországon elsőként rendelt információbiztonsági, ISO 15 000-es tanúsítást hitelkártyával rendelkező ügyfelei személyes adatainak védelmében.

A DNV hazai vállalata 2004. évi sikereit egyebek között annak köszönheti, hogy megkezdte egyedülálló, Risk Based Certification (kockázat alapú tanúsítás) elnevezésű értéknövelt szolgáltatásának felár nélküli értékesítését. A Risk Based Certification – kitágítva a hagyományos tanúsítási szerepkört – felhívja a figyelmet az adott cég folyamataiban rejlő üzleti kockázatokra, és ezzel hatékonyságnövekedést idéz elő a megbízóknál.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés