Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megháromszorozta uniós eladásait az Albacomp

Dotkom

Megháromszorozta uniós eladásait az Albacomp

Az Európai Unióban nehéz érvényesülni ezen a piacon.

Az idén 20 éves Albacomp Rt., a magyarországi informatikai piac egyik vezető vállalata 2004-ben több mint 10.000 darab PC-t értékesített az Európai Unióban. Az Albacomp termékeit a kontinens legnagyobb elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi lánca, az Európában több mint 400 értékesítési ponton árusító Dixon´s Group forgalmazza.

Az Albacomp Rt. 2002-ben lett a Dixon´s Group direkt beszállítója. A székesfehérvári cég az előző évhez képest 2004-ben megháromszorozta PC eladásait az Európai Unióban. Az Albacomp 2004-es exportból származó árbevétele meghaladta a 700 millió forintot, ami több mint duplája a 2003. évi eredménynek. Bár az EU-s piacokon még élesebb a verseny, az Albacomp külföldről is pozitív visszajelzéseket kap: termékeit az Európai Unióban is jó minőségűeknek tartják, melyeknél nagyon alacsony a meghibásodási arány.

„Az Európai Unióban a kiváló minőség és a versenyképes ár alapkövetelmény, tehát igen nehéz érvényesülni ezen a piacon. A Dixon´s együttműködésben a versenytársakkal szemben az Albacomp legnagyobb előnye az, hogy kifogástalan minőség és kiváló ár-érték arány mellett is rugalmasan, jó határidőkre tud szállítani.” — mondta el Deme Csaba az Albacomp Rt. kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese. „Bízunk abban, hogy idén tovább tudjuk bővíteni együttműködésünket, és a Dixon´s révén még több európai unióbeli ország ismerheti meg az Albacomp márkát.” – tette hozzá.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés