Connect with us

Hirdetés

technokrata

CGShop Solutions: 2005-ben terítéken a mozgóképes és grafikai szakma mesterfogásai

Dotkom

CGShop Solutions: 2005-ben terítéken a mozgóképes és grafikai szakma mesterfogásai

Első lépésként a CGShop Solutions Mata Jánossal összefogásban új, elméleti és gyakorlati képzéseket indít.

A 2004-ben útjára indult, a digitális tartalomfejlesztő szakmát támogató A.P.a.C.H. project célkitűzései között kiemelt figyelmet élvezett a digitális tartalomfejlesztő szakma számára megfelelő tudásanyag biztosítása, mellyel a szakterület iránt érdeklődők versenyképes munkákkal mutatkozhatnak be az európai és a hazai munkaerő piacon. A grafikai munkavégzés valamennyi területén elterjedt szoftverismereti képzések mellett az A.P.a.C.H. project tagjai és szervezői felismerték a tradicionális ismeretek átadásának szükségességét.

A filmes, a televíziós, a multimédiás és a játékfejlesztői szakterületeken végbement, rendívül gyors iramú technológiai változások mellett háttérbe szorult a mozgóképes és grafikai szakma több tíz, százéves tapasztalata. Annak érdekében, hogy ez a szakmai tudás ne tűnhessen el nyomtalanul a project alapítói, a 2005-ös évben a lehető legtöbb érdeklődő számára biztosítják a grafikai szakma mesterfogásainak elsajátítását.

Első lépésként a CGShop Solutions a „Kukori és Kotkoda” valamint a „Mikrobi” című rajzfilmek rendezőjével, – Mata Jánossal – összefogásban új, elméleti és gyakorlati képzéseket indít.

2005 februárjától, kísérleti jelleggel tanfolyam indul “Figuratervezés alapelemei” címmel.

A képzés során a hallgatók az elméleti alapok elsajátítása mellett gyakorlati képzésben is részesülnek, mely elengedhetetlen későbbi 2d, 3d animációs munkájuk igényes kivitelezéséhez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés