Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure védelem a Cablecom ügyfeleinek

Dotkom

F-Secure védelem a Cablecom ügyfeleinek

A svájci Cablecom szolgáltató az F-Secure partnereként kínál előfizetéses vírusvédelmi és tűzfalszolgáltatásokat.

A Cablecom és az F-Secure szövetségének célja, hogy a kábelszolgáltató első osztályú védelmet nyújtson ügyfeleinek az internetes fenyegetések ellen. A betárcsázós felhasználókkal ellentétben a szélessávú internetet használók gépei folyamatosan az internetre kapcsolódnak, ezért sebezhetőbbek a külső támadásokkal szemben. Ma már több mint 100.000 vírus létezik, és naponta több mint tíz új kártevőt fedeznek fel. Számos Internet-felhasználó azonban még mindig nincs tisztában azzal, hogy a vírusok nem csak e-mailben terjednek. Amíg él az Internet-kapcsolat, a számos forrásból — például az internet böngészéséből — származó vírusok és férgek fertőzhetik meg a felhasználó számítógépét. Emellett a szélessávú kapcsolattal rendelkező felhasználókat a hacker támadások is fenyegetik.

„Az F-Secure hozzáértő partner az internetes biztonsági szolgáltatások, úgymint a vírusvédelem, a tűzfal és a kémprogramok elleni védelem biztosításában. Az F-Secure személyében egy olyan partnert találtunk, amelynek internetes biztonsági szoftvere számos alkalommal nemzetközi szintű elismerést nyert. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy hozzáértő módon támogassuk ügyfeleinket a biztonságos internetezésben. A jövőben több közös projektet tervezünk a szélessávú biztonsági megoldások területén.” – mondta Rainer Staub, a Cablecom GmbH Internet-termékmenedzsmentjének vezetője.

Az utóbbi hat hónapban hat új ország, köztük Kanada, Törökország, Egyesült Államok, Görögország, Svájc és Liechtenstein szolgáltatói választották az F-Secure-t biztonsági partnerüknek. A cég összesen 40 szolgáltatói partnerkapcsolatot jelentett be, ebből 16-ot az utóbbi hat hónapban, és ezzel az F-Secure vált a világ leggyorsabban növekvő vállalatává a szolgáltatókon keresztül kínált biztonsági szolgáltatások területén.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető internet szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között az Axelero Internet Magyarországon, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés