Connect with us

Hirdetés

technokrata

VI. GNU/Linux szakmai Konferencia

Dotkom

VI. GNU/Linux szakmai Konferencia

Aki GNU/Linux-szal foglalkozik, vagy érdeklődik iránta, és erre energiát vagy pénzt is képes áldozni, ott volt az LME által rendezett eseményen.

A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete 2004. november 20-án tartotta VI. GNU/Linux szakmai Konferenciáját, seregnyi neves előadó és kiállító részvételével, a tavalyi színvonalas helyszínen. A rendezvény területén szokás szerint kiállítás és vásár is helyet kapott, ahol linuxos szakkönyveket, szoftvereket, hardver eszközöket és egyéb érdekességeket is meg lehet vásárolni.

Az adatok szerint a tavalyi 352 fős látogatói létszám idén 266-ra mérséklődött, mely összetételében jelent változást: míg 2003-ban 300 ingyen mentek be az eseményre, addig idén nagyságrendileg emelkedett az üzleti résztvevők száma. A konferencia fontosságát jelzi, hogy a nem egyesületi tagok számára fizetendő négyezer forintos belépő sem riasztotta el az érdeklődőket, akik így is nagy arányban látogatták a rendezvényt.

A szervezők mintegy 370.000 forintnyi ajándékot sorsoltak ki a konferencia egyik arany fokozatú támogatója (HP, Novell, Sun), az ASBIS Magyarország jóvoltából, emellett idén a három legjobb előadót is díjazták; volt aki alaplapot, Radeon-videokártyát, vagy éppen egy 17 colos monitort vitt haza.

A hazai linuxos cégek közül támogatók voltak: BalaBit IT Kft., LSC Linux Support Center Kft., és a Mission Critical Linux is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés