Connect with us

Hirdetés

technokrata

ASBIS: Intel és Linux egy helyen

Dotkom

ASBIS: Intel és Linux egy helyen

A Linux-felhasználók Magyarországi Egyesülete 2004. november 20-án tartotta VI. GNU/Linux szakmai Konferenciáját, seregnyi neves előadó és kiállító részvételével.

Az ASBIS Magyarország arany fokozatú támogatója volt a VI. GNU/Linux szakmai Konferenciának. Mészáros Ildikó, marketing menedzserrel beszélgettünk az eseményről.

Terminal – Kérem, értékelje a VI. GNU/Linux szakmai Konferenciát!

Mészáros Ildikó – Az ASBIS Magyarország történetében ez volt a legelső alkalom, hogy támogatóként részt vettünk Linux Konferencián. Kollégáink tavaly szakmai szempontból vettek részt és hallgatták végig az előadásokat, melyeket annyira hasznosnak és magas színvonalúnak találtak, hogy idén már támogatói és előadói szinten jelentünk meg. Ami a szervezést és a szakmai előadásokat illeti, úgy véljük, hogy mind a kiállítók, mind a résztvevők méltán elégedettek lehettek annak magas színvonalával.

Terminal – Milyen tapasztalatokkal gazdagodtak?

Mészáros Ildikó – Kettős céllal érkeztünk a konferenciára. Egyrészt kapcsolatot kívántunk létesíteni a hazai Linux-képviselőkkel és felhasználókkal, megismertetni velünk a céget és termékeinket, másrészt pedig tartalmas, az Intel szervereket érintő technológiai és technikai előadással hozzájárulni a rendezvény sikeréhez. Számunkra mindkét elvárás nagyszerűen teljesült, hiszen a szakértőként és érdeklődőként résztvevők valamennyi információt szívesen fogadták.

Terminal – Az Asbis – a HP, a Novell, és többek között a Sun mellett – a konferencia arany fokozatú támogatója volt. Tervezik-e jövőre is?

Mészáros Ildikó – Igen, jövőre is szeretnénk részt venni.

Terminal – A konferencia végén nyereményeket kaptak a legjobb előadók. Milyen eszközök kerültek szétosztásra?

Mészáros Ildikó – A résztvevők szavazatai alapján a 3 legjobb előadót díjaztuk: a 2. és 3. helyezett CANYON termékeket: ATI 9800 Pro videokártyát és Intel 865PE chipsetes alaplapot, a legjobb előadó pedig PRESTIGIO 17″ multimédiás LCD monitort kapott ajándékba. Ezeken felül további 7 szerencsés nyertesnek gratulálhattunk a CANYON prezentációs egérhez, bluetooth headsethez, USB drive-okhoz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés