Connect with us

Hirdetés

technokrata

Satyam Computers budapesti irodájának megnyitása

Dotkom

Satyam Computers budapesti irodájának megnyitása

A Satyam Computers 45 országban 18 ezer főt foglalkoztató vállalata nem csak India, de a világ leggyorsabban fejlődő vállalata is.

Kovács Kálmán ünnepélyes köszöntőjével nyitotta meg 2004. november 2-án India egyik vezető információtechnológiai vállalata, a Satyam Computer Service Ltd. budapesti irodáját.

A fejlesztőközpont 80 fővel az Infoparkban indítja el képviseletét. A Satyam Computers 45 országban 18 ezer főt foglalkoztató vállalata nem csak India, de a világ leggyorsabban fejlődő vállalata is. A Satyam sikerességét bizonyítja, hogy ügyfelei között a Fortune magazin 500-as listájáról több mint 100 megtalálható (például: Microsoft, General Electronic, Ford).

Az IHM nemzetközi tevékenységének kulcseleme Magyarország regionális tudásközpont „hub” szerepének erősítése. Ebbe a folyamatba illeszkedik az ilyen nagy hozzáadott értéket képviselő iparágak meghatározó világcégeinek magyarországi megtelepedése, iroda nyitása és regionális együttműködéseiknek magyarországi alapokon történő továbbépítése.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés