Connect with us

Hirdetés

technokrata

V. Budapesti Házimozi és HI-FI Show Kiállítás

Dotkom

V. Budapesti Házimozi és HI-FI Show Kiállítás

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Házimozi és Hi-Fi Show kiállítást. A Hilton Budapest Westendben november 5-6-7-én a legújabb csodákkal várják a házimozi rendszerek iránt érdeklődő nagyérdeműt.

A 2.700 m2 összterületű exkluzív kiállításon minden megtalálható és megcsodálható ami a szórakozás, szórakoztatás témakörébe tartozik. Hangszigetelt és légkondicionált helységek várják a varázslatos, teljes teret betöltő hangzásról és a kimagasló képminőségről álmodozó vendégeket. Az évente megrendezett házimozi és High End show-n minden jelentős márka képviselteti magát.

A Samsung digitális világa, professzionális szórakoztató berendezéseivel idén is készen áll, hogy a jövő hírnökeként utat mutasson a kifogástalan minőség és a káprázatos szórakozás felé, felismerve, hogy a tökéletesség nem csak a szórakozóhelyek és mozik kiváltsága, hanem az otthonteremtés kellékei is.

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Házimozi és HI-FI Show Kiállításon valamennyi Samsung házimozi rendszert és High End TV-t megcsodálhatják a látogatók. A Hilton Budapest Westendben november 5-6-7-én közelebbről is megismerhetőek és kipróbálhatóak a gyártó tökéletes multifunkcionális megoldásai, a remegésmentes, kiváló képminőséget biztosító Samsung LCD televíziók, az új technológiára épülő Samsung Projektoros televíziók és az egyedülálló hangzásélményt nyújtó házimozi-rendszerek.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés