Connect with us

Hirdetés

technokrata

Integrált adatvédelmi és biztonságkezelő megoldások

Dotkom

Integrált adatvédelmi és biztonságkezelő megoldások

A felhasználók könnyen kezelhető, megbízható, biztonságos és gazdaságos adattárolása érdekében kibővíti már meglévő partneri viszonyát a Computer Associates International és a Network Appliance.

A Computer Associates és a Network Appliance közös bejelentése szerint a felhasználóknak nyújtott támogatás adatvédelmi- és biztonsági követelményekre, adattárolásra, szerver konszolidációra és egyéb, üzletileg kritikus területekre irányul. A CA vállalása szerint biztosítja saját BrightStor és eTrust szoftverének együttműködését a NetApp vállalati szintű adattárolási rendszereivel.

A két vállalat együttműködése nem újkeletű: a CA és a NepApp korábban a BrightStor ARCserve Backup, a BrightStor Storage Resource Manager és az eTrust Antivirus szoftverek Network Appliance technológiába történő integrálását végezte együtt. A két cég közös megoldásokkal kívánja fokozni az adatvédelem és az adattárolás hatékonyságát, illetve támogatást nyújtani az integrált adaptáció/archiválás és a tárolási biztonság kérdéseiben.

Adatvédelem – A CA és a NetApp tervei szerint a NetApp SnapVault adatvédelmi technológiát fogják beépíteni a BrightStor ARCserve Backup rendszerbe. Ezáltal lehetségessé válik majd, hogy a BrightStor gördülékenyen kezelje a NetApp adatvédelmi rendszert, saját keretein belül. Így jelentősen egyszerűsödik a biztonsági adatmentési feladatok végrehajtása a bonyolult vállalati környezetekben, emellett gyorsul az adatvisszanyerés az esetleges váratlan események nyomán.

Adattárolási hatékonyság – A CA és a NetApp szakemberei a CA BrightStor Storage erőforrás menedzserén keresztül bővítik ki a támogatást a NetApp Manage ONTAP környezet számára, amely lehetővé teszi a felhasználóknak az intelligens adattárolási gyakorlat folytatását, a meglévő tárkapacitás még hatékonyabb kiaknázását és a teljes tárolási költségek csökkentését. A NetApp Manage ONTAP API bővített integrációja fokozza a hatékonyságot, másrészt megnöveli a vállalati adattárolási környezet biztonságát. A két cég szintén közös együttműködésben végzi a NetApp egyesített tárolási környezet kapacitástervezését, valamint a felügyeleti és menedzselési képességek fejlesztését.

Integrált adaptáció/archiválás – A vállalati szabályoknak való megfelelés érdekében a CA és a NetApp SnapLock API támogatást tervez a CA BrightStor ARCserve Backup rendszere számára, így a CA terméke csak olvasható állományokba fogja archiválni az adatokat a NetApp tárolási rendszerbe. A CA és a NetApp azt is célul tűzte ki, hogy a SnapLock API támogatásával még nagyobb hatékonysággal lehessen kezelni a NetApp nearline tárolási rendszerekben archivált állományokat.

Tárolási biztonság – A CA és a NetApp tervei között szerepel az eTrust Antivirus és a NetApp tárolási rendszerek integrációjából adódó járulékos lehetőségek feltárása és kiaknázása. A NetApp vállalati szintű tárolási rendszere a CA eTrust Antivirus r7.1 minősítés birtokában segíti az üzletileg kritikus adatok vírusvédelmét, valamint a megosztott file-szolgáltatások megbízható és biztonságos működését.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés