Connect with us

Hirdetés

technokrata

Trend Micro: piacvezető pozíciók

Dotkom

Trend Micro: piacvezető pozíciók

A Trend Micro nettó eredménye 78 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben – piacvezető pozíció már a szerver-alapú vírusvédelemben is.

A Trend Micro Inc. közzétette 2004. harmadik negyedévére vonatkozó eredményeit. A Trend Micro 143 millió dollár konszolidált nettó árbevételt, 61 millió dollár (6,8 milliárd jen) működési eredményt és 38 millió dollár (4,2 milliárd jen) nettó eredményt könyvelt el 2004. harmadik negyedévében, ami a negyedéves bevételek folyamatos növekedését jelzi az előző év azonos időszakához képest.

A vállalati termékek nettó értékesítése 28%-kal emelkedett az előző év azonos időszakához képest és a harmadik negyedéves bevételek 78%-át adta, míg a fogyasztói termékek nettó értékesítése a bevétel 22%-át tette ki.

2004. harmadik negyedévében a konszolidált nettó értékesítés 36%-kal, a vállalati termékek nettó értékesítése 36%-kal, a fogyasztói termékek nettó értékesítése pedig 38%-kal növekedett az előző év azonos időszakához képest.

„Ebben a negyedévben a Trend Micro tovább növelte bevételeit – az év első felében megjelent Network VirusWall esetében például majdnem 100%-os növekedést értünk el” – mondta Steve Chang, a Trend Micro vezérigazgatója és alapítója. „A szakma pozitív visszajelzései termékeink illetve vállalatunk vezető piaci pozíciójának értékes elismerését jelentik.”

A jelenleg elérhető információk alapján a 2004. december 31-én lezáruló negyedik negyedéves konszolidált nettó értékesítés várhatóan eléri a 144 millió dollárt (16 milliárd jen). A működési eredmény és a nettó eredmény várható érteke 55 millió dollár (6,1 milliárd jen), illetve 33 millió dollár (3,7 milliárd jen).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés