Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egykori eurowebesek az Interware-nél

Dotkom

Egykori eurowebesek az Interware-nél

Megerősített értékesítés az Interware-nél.

Az Interware Rt. értékesítési és marketing csapatát 4 fővel megerősítve kívánja tovább növelni meghatározó szerepét a piacon. A cég folyamatosan növekvő ügyfélkörének gyorsabb, hatékonyabb és professzionálisabb kiszolgálása érdekében bővítette értékesítési csapatának stratégiailag fontos részeit.

Kuhajda Zoltán a Vodafone, majd az Axelero után igazolt az Euroweb csapatához, ahol 3 évet dolgozott, míg Pap Zoltán az Eurowebnél kezdte pályafutását közel 5 évvel ezelőtt, mindketten a Key Account Üzletágat erősítik augusztustól.

Legény Ádám az Indirekt Értékesítési Üzletág vezetője lesz a jövőben, szeptemberben kezdte meg munkáját az Interware-nél. Előtte az Invitelnél hasonló pozícióban tevékenykedett 2 évig.

Garai Géza – szintén szeptembertől – Kereskedelmi és Marketing igazgatóként erősíti az Interware csapatát. 10 éve dolgozik a magyar IT illetve Internet piacon. Németországi tanulmányait követően 1994-ben az akkori európai piacvezető PC gyártó és forgalmazó, az ESCOM magyarországi operációjának élére jött haza. Azóta a hardver, szoftver és internet értékesítési és marketing területein dolgozott. Az EuroWeb Rt. üzletfejlesztési és marketing igazgatójaként szerepe volt, többek közt a NeoPhone szolgáltatás elindításában.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés