Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure: új, automatikus levélszemét-szűrő megoldások

Dotkom

F-Secure: új, automatikus levélszemét-szűrő megoldások

A finn F-Secure megjelentette e-mail tartalombiztonsági szoftvereinek új verzióit. Az Internet Gatekeeper és az Anti-Virus for Microsoft Exchange új verziói lényeges fejlesztéseket tartalmaznak, így lehetővé teszik a spam és egyéb nemkívánatos üzenetek kiszűrését a bejövő levelek közül. A szoftverekhez opcionálisan telepíthető a szintén a cég által fejlesztett Spam Control.

„Az volt a célunk, hogy egyszerűen telepíthető, használható és karbantartható megoldást készítsünk, mely szorosan kapcsolódik meglévő termékeinkhez, és ezáltal teljeskörű e-mail biztonsági megoldást tudjunk kínálni vállalati ügyfeleinknek. A bétatesztelő ügyfelektől kapott visszajelzések azt mutatják: elértük célunkat” – mondta Ari Alakiuttu, az F-Secure Corporation vállalati üzletág igazgatója.

A Spam Control opcióként telepíthető az F-Secure e-mail tartalomvizsgáló megoldásai mellé. A vállalat víruskereső motorjaival együttműködve a Spam Control motor kifinomult elemzés és kategorizálás segítségével automatikusan felismeri a kéretlen leveleket. A levélszemétnek nyilvánított üzeneteket a szoftver az átjáró szintjén jelöli meg, így azok külön spam mappákba helyezhetők a felhasználó levelező kliensén. Az F-Secure a magas levélszemét-felismerési arányt azzal biztosítja, hogy kifinomult – több szűrőmechanizmusra és az F-Secure Anti-Spam Lab által készített gyakori frissítésekre épülő – tartalomelemzésnek vet alá minden egyes e-mailt.

A Spam Control kiegészítésként vásárolható meg az Internet Gatekeeper és az Anti-Virus for Microsoft Exchange termékekhez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés