Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első, behatolás-megelőző képességekkel rendelkező vírusvédelem

Dotkom

Az első, behatolás-megelőző képességekkel rendelkező vírusvédelem

A McAfee VirusScan 8.0i vállalati verziója az iparág első olyan újgenerációs vírusvédelmi megoldása, amely behatolás-megelőző képességekkel rendelkezik.

A McAfee VirusScan Enterprise 8.0i a behatolás-megelőzési és a tűzfal-technológia elemeit egyetlen megoldásban integrálva nyújt védelmet az asztali számítógépek és a szerverek számára. Ez a kombinált megoldás, amellett, hogy hatékony megelőző védelmet biztosít napjaink legújabb fenyegetési ellen, a kitörő vírusok ellen irányuló válaszlépéseket is felsorakoztat, hogy csökkentse az azok által okozott kárt és költséget. A McAfee VirusScan Enterprise 8.0i a McAfee ePolicy Orchestrator és McAfee ProtectionPilot alól is menedzselhető, így a biztonsági szabályzatok központosított kezelése, betartatása és jelentések készítése is lehetséges.

A McAfee VirusScan Enterprise 8.0i megoldás nemrégiben megkapta a Check Point Software Technologies Ltd. által létrehozott OPSEC (nyílt biztonsági platform) bizonyítványát. Ez a szabvány támogatja a McAfee Trusted Connection átfogó stratégiáját, amely biztosítja, hogy a hálózathoz kapcsolódó rendszerek biztonsági szintje ellenőrzésre kerül, még a csatlakozás engedélyezése előtt. Az OPSEC keretrendszerrel a McAfee VirusScan Enterprise 8.0i felhasználói a Check Point VPN-1 alkalmazást futtatva már képesek lesznek Check Point Secure Configuration Verification (SCV) biztonsági konfigurációs ellenőrzéseket végrehajtani. Ez a tulajdonság segít annak biztosításában, hogy kizárólag biztonságos, megfelelően frissített biztonsági rendszerekkel védett eszközök, hálózatok csatlakozhassanak a vállalati hálózathoz.

˝A McAfee VirusScan Enterprise 8.0i a McAfee mélységi védelmi stratégiájára (Protection-in-Depth) épülő megoldása a kisebb és nagyobb ügyfelek számára is többrétegű védelmet nyújt az ismert és ismeretlen rosszindulatú aktivitások ellen.˝ – mondta Steve Crutchfield, a McAfee termékmarketing igazgatója – ˝A McAfee VirusScan Enterprise 8.0i lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az asztali gépeket és szervereket érő támadások megállításával és megszüntetésével a reaktív biztonsági intézkedésekről áttérhessenek egy összetettebb, megelőző jellegű biztonsági rendszer alkalmazására.˝



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés