Connect with us

technokrata

A SAS az adatbányászati és adattárház eszközök piacvezetője

Dotkom

A SAS az adatbányászati és adattárház eszközök piacvezetője

Adatbányászati eszközeinek kiemelkedő teljesítménye az operatív üzleti adatelemző eszközök kategóriájában is megerősíti a SAS vezető helyét.

A SAS bejelentette, hogy az adatbányászati és adattárház eszközök piacának elsőszámú szállítójává vált. A hírt az IDC, az informatikai ágazat vezető piacelemző és tanácsadó cége két, egymástól független jelentése is megerősíti. A SAS az üzleti intelligencia eszközök egyik legszélesebb portfoliójával rendelkezik: termékei között ugyanúgy megtalálhatók az adattárház eszközök, a jelentéskészítő és analitikus alkalmazások, mint a fejlett adatelemző, például szöveges adatbányászati eszközök.

„Az ágazat szereplői szerint a SAS az operatív üzleti adatelemző eszközök egyik piacvezetője. Ez a jelentés újabb bizonyítéka annak, hogy üzleti intelligencia eszközeink a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelelnek.” – nyilatkozta Rob Stephens, a SAS technológiai stratégiáért felelős igazgatója. „A SAS Intelligence Platform üzleti adatelemező alkalmazáscsomag teljes körű kihasználásával ügyfeleink hatékonyan oldhatják meg bonyolult üzleti problémáikat, következetesebb és megalapozottabb döntéseket hozhatnak, csökkenthetik költségeiket és növelhetik nyereségüket.” – tette hozzá.

Az adattárház eszközök a SAS üzleti intelligencia szerves részét képezik. Dan Vesset, az IDC adatelemzéssel és adattárházakkal foglalkozó üzletágának kutatási igazgatója jelentésében kiemelte: „A SAS kínálja az adattárház eszközök legszélesebb választékát. Saját ETL-t fejlesztett ki, száz százalékos tulajdonosa a DataFlux cégnek, és figyelmének középpontjába az adatminőséget helyezte. Ellentétben két fő versenytársáéval, a SAS stabil éves növekedési üteme jelzi a vállalatnak az adattárház-fejlesztő eszközök piacán elért szilárd pozícióját.”

Fejlett adatelemző eszközeinek köszönhetően a SAS – a 2003. évi bevételi adatokon alapuló 35 százalékos piaci részesedésével – továbbra is az adatbányászati eszközök piacvezetője. A cég immár ötödik éve őrzi sikerrel vezető pozícióját az adattárházak információelérési eszközeinek piacán.

Adatbányászati eszközeinek kiemelkedő teljesítménye az operatív üzleti adatelemző eszközök kategóriájában is megerősíti a SAS vezető helyét. „Az ügyfelek a SAS operatív üzleti adatelemző eszközeinek hozzáadott értéket képviselő funkciói, így például az integrált adat- és szövegbányászat segítségével nyerhetnek legkönnyebben betekintést vállalataik bonyolult üzleti folyamataiba. Az egységes platformon alapuló, de a hagyományos adatelemzési funkciókon túlmutató termékek révén továbbra is megelőzzük vetélytársainkat.” – mondta Stephens.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin