Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec: támogatás a Windows XP Service Pack 2-höz

Dotkom

Symantec: támogatás a Windows XP Service Pack 2-höz

A Symantec bejelentette, hogy vállalati vírusvédelmi és integrált biztonsági megoldásai, valamint az adminisztrációs megoldások is kompatibilisek a Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2)-vel.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Symantec bejelentette lakossági, Norton termékeinek kompatibilitását a Windows XP második javítócsomagjával. Az SP2 megjelenését követően a vállalat magyarországi részlege közleményben adta hírül, hogy a vállalati termékek esetében sincsen ez másként.

“Az átfogó internetes biztonság minden számítógép felhasználó számára elsődleges kérdés kell legyen.” – mondta Stephen Cullen, a vállalat vezető elnökhelyettese – “A Symantec támogatja a Microsoftnak azon törekvéseit, melynek során növelik a számítógépes biztonság iránti igényt a Windows XP Service Pack 2 kihozatalával. A Symantec örömmel védi meg a Windows felhasználókat a Service Pack 2-vel kompatibilis lakossági és vállalati vírusvédelmi és integrált biztonsági termékeivel.”

A Symantec vállalati adminisztrációs megoldásai segítenek az ügyfeleknek gyorsan teríteni az olyan javítócsomagokat, mint például a Windows XP Service Pack 2, képesek meglévő számítógépeket új operációs rendszerekre migrálni, megállapítani, melyek azok a rendszerek ahol hiányoznak a patch-ek, biztonsági hot-fix-ek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés