Connect with us

Hirdetés

technokrata

TruPrevent: megelőző védelem a vírusok és a betolakodók ellen

Dotkom

TruPrevent: megelőző védelem a vírusok és a betolakodók ellen

A TruPrevent technológia a megelőzésre helyezi a hangsúlyt és nem az utólagos intézkedésre, a probléma automatikus megelőző megoldására, emberi beavatkozás és vakriasztás nélkül.

A jelenlegi biztonsági megoldások sokkal hatékonyabbak az ismert fenyegetések elleni harcban, azonban ezeket frissíteni kell a fent említett vírusfajták elleni sikeres működésükhöz. Ez nagyobb reakció időt jelent, aminek végzetes következményei lehetnek. A megoldás: megelőző és intelligens rendszer használata, amely képes egy lépéssel a probléma előtt járni, felismerni és blokkolni a fenyegetéseket, amint azok megkísérelik a belépést, vagy kilépést a számítógépről.

A Panda Software új fejlesztésű szoftvere, a TruPrevent a vírusok és a betolakodók ellen fejlesztett technológiára épül, mely változást hoz az internetes fenyegetések elleni harcban – az egyszer már felbukkant vírusra reagálás eddigi, hagyományos fogalmának helyébe lépett az intelligens technológia, a támadások megelőzése. A Panda Software a 2004-es év harmadik negyedévében elkezdi az új termékek értékesítését, melyeket otthoni felhasználók, szakemberek, kis-, közép- és nagyvállalatok védelmére terveztek, és mivel kiegészíti a hagyományos antivírus védelmet, kompatibilis lesz a Panda Software még ki nem fejlesztett termékeivel is.

Vakriasztások elkerülésére tervezett technológia

A gyors vírusterjedés és a számítógépes rendszereket károsító új technikák problémájának kizárása érdekében, a Panda Software számos évet azzal töltött, hogy viselkedéselemzést magába foglaló megelőző technológiát fejlesszen ki, amely a teszteken bebizonyította, hogy rendkívül hatékony a vírusok és más ismeretlen fenyegetések ellen.

Mint egy jó detektív, a TruPrevent technológia kielemzi a programokat gyanús viselkedés után kutatva, automatikusan és intelligensen blokkolja őket emberi beavatkozás és bármilyen kérdés nélkül. Így ezt a technológiát meglehetősen egyszerű adminisztrálni, még kényelmesebbé téve a használatát. Másik nagy előnye, hogy a vakriasztások elkerülésére tervezték, csak azokat az alkalmazásokat azonosítja, amelyek valós fenyegetést jelentenek a rendszer számára.

A szoftver helyrehozza a vírusok, férgek, trójaiak által megfertőzött rendszereket, elkerülve a file-ok nevének, a Windows Registry bejegyzéseknek, vagy a fertőzött könyvtáraknak a megváltoztatását. A bétaverzió már kipróbálható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés