Connect with us

Hirdetés

technokrata

Matáv adományvonallal a gyermekekért

Dotkom

Matáv adományvonallal a gyermekekért

Aki júliusban és augusztusban hívja az adományvonalat, hívásonként 100 forinttal támogatja a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot.

A Matáv 2002. május 1-jétől útjára indította az Adományvonal szolgáltatást, amely telefonon keresztül segít a lakossági adományok gyűjtésében. Az adományozók az 1788-as telefonszám tárcsázásával hívásonként száz forinttal járulnak hozzá a különféle szervezetek céljainak megvalósításához. A Matáv a társadalmi célú programokat megvalósító nonprofit szervezeteknek, alapítványoknak, egyesületeknek kíván ily módon segíteni, megkönnyítve az adományozást, technikai közvetítőként, összekötő szerepet töltve be az adakozni vágyók és az adományokat társadalmi célokra felhasználó szervezetek között.

Egyszerre csak egy szervezet kap lehetőséget: a Matáv adományozási kuratóriuma a társadalmi szervezetek pályázatai alapján dönt arról, hogy az adományok melyik szervezet számára érkezzenek, akik így rövidebb idő alatt nagyobb összeghez juthatnak. A telefonszám nyújtotta lehetőségről a Hírmondó és az 1212 ad felvilágosítást, a többi a szervezetek dolga.

Júliusban és augusztusban a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot támogatják 100 forinttal azok, akik vezetékes telefonról hívják a Matáv Adományvonalat a 1788-as számon. Az adományokból befolyt összeget a civil szervezet Teréz körúti terápiás orvosi rendelőjének fenntartására és szakmai bővítésére kívánja fordítani.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés