Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újra LG Kupa a hétvégén

Dotkom

Újra LG Kupa a hétvégén

Az LG minden országban, ahol jelen van leányvállalataival, rendkívül fontosnak tartja azon tevékenységeket, amelyekkel elkötelezett társadalmi szerepvállalását hangsúlyozhatja.

2004. július 9. és 11 között a debreceni Atlétikai Stadionban kerül megrendezésre az LG Kupa, a Magyar Köztársaság 109. országos bajnoksága. A hétvégi megmérettetésen az athéni Olimpia előtt a magyar versenyzőknek utoljára nyílik lehetősége a kvalifikációs szintek teljesítésére.

Az LG minden országban, ahol jelen van leányvállalataival, rendkívül fontosnak tartja azon tevékenységeket, amelyekkel elkötelezett társadalmi szerepvállalását hangsúlyozhatja. Magyarországon is számos kulturális és sporteseményt támogat, adományokkal segít több kórházat, illetve gyermekintézményt.

A társaság 2001-ben öt évre szóló szponzorációs megállapodást kötött a Magyar Atlétikai Szövetséggel. A Szövetség fő szponzoraként az LG egy sor rangos országos és helyi jelentőségű atlétikai versenyt támogat, valamint rendszeresen díjazza a felnőtt és ifjúsági magyar atléták legkiemelkedőbb teljesítményét.

2004 februárjában került sor a fedett pályás atlétikai VB főpróbájának szánt nyílt fedett pályás LG – Gatorade országos bajnokságra, ahol az LG értékes különdíjakat ajánlott fel az Év Atlétáinak és Edzőjének.

A hétvégén Debrecenben megrendezésre kerülő LG Kupán felnőtt versenyzők összesen 17 atlétikai versenyszámban indulhatnak. A Kupán a magyar atlétika élvonala képviselteti magát: kiváló eredmények, országos csúcsok várhatók férfi diszkoszvetésben és férfi magasugrásban is. Rajthoz állnak az olimpiai szintet már teljesített magyar atléták: az EB bronzérmes Vaszi Tünde (távolugrás), az Európa-bajnok és VB ezüstérmes Annus Adrián (kalapácsvetés), az ifjúsági világbajnok, junior és utánpótlás Európa-bajnok Pars Krisztián (kalapácsvetés), valamint az Európa-bajnok és VB ezüstérmes Fazekas Róbert (diszkosz). A különböző számok (diszkosz, gát, futás, távolugrás, súlylökés, akadályfutás) keretében szervezett emlékversenyekkel a szervezők kiváló magyar atlétáknak kívánnak emléket állítani.

A pontérték táblázat alapján legtöbb pontot elérő, legeredményesebb férfi és női versenyzőnek az LG egy-egy csúcskategóriás mobiltelefont ajánlott fel.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés