Connect with us

technokrata

Egy kezelőfelületbe integrált védelem a Trend Micro-tól

Dotkom

Egy kezelőfelületbe integrált védelem a Trend Micro-tól

A Trend Micro OfficeScan Corporate Edition szélesebb körű védelmet biztosít és segíti a munkaállomások biztonsági házirendjének betartását.

Az e-mail, az internet-hozzáférés és a nagyobb mobilitás hatására a vállalati munkaállomások sokkal hatékonyabb üzleti eszközökké váltak, ugyanakkor ezek lettek az elsődleges célpontjai napjaink rosszindulatú számítógépes támadásainak is. Több különböző eszközt használni a támadások kivédésére nehézkesen integrálható és kezelhető megoldást eredményez, így nem biztosítható az ügyfelek folyamatos biztonsága. Akár egyetlen, a követelményeknek nem megfelelő munkaállomás megnyithatja a vállalati átjárót a támadások előtt.

A Trend Micro OfficeScan Corporate Edition v6.5 olyan integrált kliens/szerver biztonsági megoldás, amely leegyszerűsíti a hálózati kliensek védelmét, mivel azokra a pontokra koncentrál, amelyek a mai vállalatok esetében a legveszélyeztetettebbek és legsebezhetőbbek: vírustámadásokra, behatolókra/hackerekre, nem kívánt vagy szükségtelen internetes anyagokra és a nem kompatibilis rendszerekre. Egy rugalmas és központosított kezelőkonzol segítségével az IT rendszergazdák biztonsági feladatok széles skáláját kezelhetik vállalati ügyfeleik számára, akár kirendeltségek, munkacsoportok vagy IP tartományok esetében is. A termék integrált vállalati kliens-tűzfala figyeli a kliens és a gyanús weboldalak közötti ki- és bemenő kommunikációt, és megakadályozza a vállalati munkaállomásokhoz történő jogtalan hozzáféréseket. A nem kívánatos kémprogramok, hirdetések, tárcsázók, hackelő/crackelő vagy jelszótolvaj alkalmazások érzékelése segít megvédeni a munkahelyen a személyes adatokat, és növeli a termelékenységet. A kliens munkaállomások közötti hálózati kommunikáció is folyamatos megfigyelés alatt áll, az adatcsomagok pedig átvizsgálhatók, hogy a vállalati hálózaton belül előforduló biztonsági problémák valószínűségét csökkenteni lehessen.

A mai világ összetett biztonsági fenyegetései mellett a nagyteljesítményű Trend Micro OfficeScan Corporate Edition 6.5 által nyújtott védelem átfogó és erőteljes.” – mondta George Proussalis, az iSGroup partnere – „Az OfficeScan vállalati szintű technológiákat tartalmaz, például nagy mértékben skálázható, ugyanakkor központilag kezelhető. Ezen felül vállalati környezetünkben könnyen telepíthető, frissíthető, és állapotjelzőkkel is rendelkezik. Fontos verziónak tartjuk a jelenlegit, amely a mai, kihívásokat támasztó időkben segít a biztonsági problémák megoldásában.”

A Trend Micro OfficeScan Corporate Edition v6.5 tartalmazza a Cisco Trust Agentet (CTA) is, a Cisco azon technológiáját, amely a Cisco Network Admission Control (NAC) program keretében kerül terjesztésre, és segít az ügyfeleknek a vírusvédelmi biztonsági házirendek betartásában. A megoldás azt is biztosítja, hogy csak a legújabb vírusvédelmi frissítésekkel rendelkező ügyfelek használhassák a hálózatot. Egy összetett hálózati biztonsági program részeként a Trend Micro fejlesztése és a Cisco NAC program technológiája más Trend Micro megoldásokkal és szolgáltatásokkal együtt is használható, így még hatékonyabban előzhetők meg és kezelhetők a biztonsági problémák.

Több Trend Micro termék és biztonsági szolgáltatás, mint az Outbreak Prevention Services (támadásmegelőző szolgáltatások) és a Damage Cleanup Services (kárelhárítási szolgáltatások) együtt kezelhetők az OfficeScan termékkel a TREND MICRO Control Manager 3.0 segítségével.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin