Connect with us

Hirdetés

technokrata

SCI-Modem Telindus: folyamatos fejlődés, stabil háttérrel

Dotkom

SCI-Modem Telindus: folyamatos fejlődés, stabil háttérrel

Kedvező 2003, bíztató 2004: sikeresen zárta 2003-as üzleti évét a SCI-Modem Telindus Kft, árbevétele az előző évhez képest 7%-kal, 910 millió forintra nőtt.

A SCI-Modem Telindus 7%-os növekedéssel, 910 millió forint árbevétellel zárta 2003-as üzleti évét, az idei évre pedig hasonló növekedést tervez. A cég profitabilitása is kedvezően alakult, üzleti tevékenységének eredménye 90 millió forint.

A 2003-as üzleti év stabil üzletmenetet hozott a SCI-Modem számára. A forgalom nagy részét a távközlési hálózati eszközök és megoldások adták, a legjelentősebb ügyfelek hagyományos módon a Matáv és a Máv voltak. Szegő Vilmos ügyvezető igazgató az év értékelésekor elmondta, hogy a SCI-Modem továbbra is élen jár a hálózati és modemes technológiák hazai alkalmazásában, és a hálózatintegrációs projektekben

A tavalyi év második fele jelentős átalakulást hozott a cég számára, decemberben Európa harmadik legjelentősebb rendszerintegrátora, a Telindus 51%-os részesedésre tett szert a SCI-Modemben. Ez új lehetőségeket tartogat a cég számára: kibővült termékkört, hozzáférést a Telindus több száz fős szakértői bázisához, technikai és marketing támogatást egyaránt. A SCI-Modem a Telindus széles szolgáltatásportfoliójának egy részével jelenik meg a magyar piacon, a legjelentősebb újdonság az IT-biztonság felvétele a palettára.

„A SCI-Modem Telindus stabil helyzete a hálózati piacon lehetővé teszi, hogy erőforrásainkat az új területekre koncentráljuk. A hálózatintegráció képviseli a jelent, a biztonságtechnika pedig az ezzel szorosan összefüggő jövőt, s mi mindenképpen azon vagyunk, hogy hosszú távon sikeres céget építsünk fel. Az idén kell megalapoznunk a következő évek piaci helyzetét. Bizakodó vagyok, mert tudom, hogy a kiválasztott területeken folyamatosan újabb és újabb igények jelentkeznek, mert tudom, hogy munkatársaim megtalálják a feladatnak leginkább megfelelő piacvezető megoldást és mert tudom, hogy a Telindus stabil hátterére is számíthatunk.” – mondta Szegő Vilmos, a SCI-Modem Telindus ügyvezető igazgatója.

A Telindus Access Products, azaz a hozzáférési hálózati termékek évek óta sikeresen szerepelnek a hazai piacon, a SCI-Modem évek óta részt vesz ezen eszközök fejlesztésében, és már több milliárd forint értékű termék talált gazdára a hazai piacon.

A Telindus közvetlen megjelenése jelentős változást hozott a szorosan vett hálózati rendszerintegráció (routing, switching) területén is, hiszen a Telindus megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik például a Cisco eszközökre épülő hálózatok kiépítésében és üzemeltetésében. Szegő Vilmos bízik abban, hogy a SCI-Modem Telindus hamarosan ezen a területen is komoly vetélytársa lehet a hazai piac legjelentősebb szereplőinek.

Újdonságként jelenik meg a SCI-Modem Telindus kínálatában az informatikai biztonsági megoldások és szolgáltatások. Szegő Vilmos szerint a 2004-es év fő feladata, hogy a cég megvesse lábát ezen a piacon.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés