Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Volvo IT Intel Itanium 2 processzoros HP Integrity szerverfürtöt telepít

Dotkom

A Volvo IT Intel Itanium 2 processzoros HP Integrity szerverfürtöt telepít

Intel Itanium 2 alapú HP Integrity szerverek erősítik a Volvo informatikai hátterét.

Az Intel Corporation és a HP bejelentése szerint a haszongépjármű-piac vezető szállítójaként ismert AB Volvo leányvállalata, a Volvo IT Intel Itanium 2 processzoros HP Integrity szerverfürtöt telepít működési és költséghatékonysága növelésére.

A Volvo IT kritikus SAP megoldását fogja futtatni az új szervereken. A HP-UX 11i operációs rendszerrel működő Itanium 2 processzoros HP Integrity rx8620 szervereket a Volvo IT göteborgi főhadiszállásának számítástechnikai központjában telepítik.

A Volvo IT olyan új hardverplatformot keresett, amely biztosítani tudja a nagy adattömegek mozgatásával járó feladatok gyors végrehajtásához szükséges teljesítményt a globális szervezet különböző szintjein, ugyanakkor a feldolgozási szükségletek jövőbeni növekedése esetén egyszerűen bővíthető. A HP németországi megoldásközpontjában (HP Solution Center) végzett átfogó értékelés bebizonyította, hogy az Itanium 2 alapú HP Integrity szerver élvonalbeli teljesítménye és méretrugalmassága kielégíti a Volvo IT megbízhatóság és rugalmasság terén támasztott igényeit.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés