Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Critical Mass a Borland alkalmazás-életciklus menedzsment megoldásait szabványosította

Dotkom

A Critical Mass a Borland alkalmazás-életciklus menedzsment megoldásait szabványosította

A vezető interaktív cég a Borland Software-t választotta az alkalmazásfejlesztés és projekt menedzsment hatékonyságának és pontosságának növeléséhez.

A Borland Software bejelentette, hogy a Critical Mass a Borland alkalmazás-életciklus menedzsment (Application Lifecycle Management, ALM) megoldásait szabványosította. A Critical Mass a Borland szoftvereket a célból fogja üzembehelyezni, hogy lerövidítse az alkalmazásfejlesztési ciklust, és enyhítse a szoftverprojektekhez kapcsolódó üzleti nehézségeket – beleértve az idő, eszközök és költségek menedzsmentjét.

A Critical Mass fő tevékenysége kereskedelmi weblapok és elektronikus kapcsolat-menedzsment kampányok tervezéséből és készítéséből áll, olyan nagyvállalatok számára, mint a Mercedes-Benz, Dell, Procter & Gamble, Hyatt Hotels és Nike. Az ügyfelek igényeinek történő megfelelés céljából a Critical Mass számára folyamatos kihívást jelent az ügyfelek weblapjai online funkcionalitásának testreszabása, amelyet gyakran nagyon rövid időn belül kell megvalósítania.

A Critical Mass gyakran kap olyan feladatot, amely abból áll, hogy segítséget kell nyújtani az ügyfeleknek a közvetlen piaci lehetőségek kihasználásában a megfelelő szektorokban. Ehhez olyan fejlesztőkörnyezetre van szükség, amely együttműködést segít elő az osztott ügyfél- és projektcsapatok között, miközben a feladatok önműködővé tételével drasztikusan csökkenti a fejlesztési időt.

„Egy folyamatosan fejlődő és egyre versenyteljesebb marketing és reklámipar a Critical Mass számára elsőrendű fontosságúvá emelte a szoftveres alkalmazásfejlesztés sebességének és pontosságának javítását.” – mondta Jerry Johnston, a Critical Mass vezérigazgatója – „A Borland ALM megoldása átfogó megközelítés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan szállítsuk le az elektronikus marketing kampányokat, ez pedig az ügyfeleinkkel felépített mélyebb ügyfélkapcsolaton keresztül márkahűséget teremt.”

A Borland szabványosítását megelőzően a Critical Mass számos különböző fejlesztőeszközt és technológiát alkalmazott, és nem rendelkezett a projekt követelmények, dokumentumok és egyéb leszállítandók menedzsmentjének vállalati szintű folyamatával. A Borland ALM megoldás, amelynek összetevői a Borland JBuilder, CaliberRM, StarTeam és Together, segíteni fog a Critical Mass-nek a szoftveres alkalmazás-életciklus meghatározási, tervezési, fejlesztési, tesztelési, üzembehelyezési és menedzsment fázisainak integrációjában, célja a fejlesztési hatékonyság és pontosság növelése a projekt menedzsment területén.

„A Borland megérti, hogy a sikeres alkalmazások szállítása, amely eleget tesz a Critical Mass ügyfelei elvárásainak, a fejlesztési projekt életciklusának megfelelő menedzsmentjétől, valamint az osztott fejlesztői csapatok közötti állandó munkafolyamat prioritási sorba rendezésétől függ.” – mondta Christopher Corey, a Borland Canada alelnöke és igazgatója. „A Borland ALM megoldás segítséget jelent a Critical Mass számára abban, hogy alap kompetenciáira koncentráljon, és kevesebbet kelljen aggódnia a túlköltekezés, a be nem tartott határidők és a hatékonyság egyéb olyan hiányosságai miatt, amelyek a szoftverprojektek során felmerülhetnek.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés